Търсене

Разширено търсене

Зимна олекотена завивка Микрофибър, лилав

[JSD-OZ-Zim_micro_Lilav]
45.90лв.

Опции: Kрайната цена на продукта се получава, като към стойността му се добавя стойността на избраните опции.

Размер:

Зимна олекотена завивка Микрофибър - Вашият уютен спътник през студените нощи!

Посрещнете зимния сезон с комфорт и топлина, благодарение на нашата специално разработена зимна олекотена завивка Микрофибър. Тази тегелирана завивка е перфектното съчетание на лекота и топлина, създадена да ви осигури блажен сън през студените зимни нощи.

  1. Висококачествен микрофибър: Изработена от нежна и приятна на допир микрофибърна материя, която осигурява мекота и комфорт през цялата нощ.
  2. Щедър пълнеж от термо силиконова вата: Тегелирана с мека силиконова вата (340 гр/м2) за оптимална топлина и равномерно разпределение на температурата. Този пълнеж гарантира, че ще останете уютно затоплени дори в най-студените нощи.
  3. Лесна поддръжка: Подходяща за машинно пране при 40°C, което улеснява почистването и поддържането на хигиената. Вашата завивка ще остане свежа и чиста през целия сезон.
  4. Хипоалергенна: Противоалергични свойства я правят идеална за хора с чувствителна кожа или алергии. Наслаждавайте се на спокоен сън без притеснения за алергични реакции.
  5. Идеална за зимата: Олекотената, но топла конструкция осигурява перфектен баланс между уют и комфорт през студените месеци.

Тази зимна завивка е отличен избор за всеки, който цени качествения сън и търси оптимална топлина без прекалена тежест. Независимо дали спите сами или с партньор, нашата олекотена завивка Микрофибър ще ви осигури приятен и спокоен сън през цялата зима.

Обновете спалнята си с тази практична и стилна завивка, и се насладете на уютни и топли нощи, докато навън вали сняг! Поръчайте сега и превърнете студените зимни вечери в моменти на истински комфорт и релаксация.

ШиринаДължинаЦена
150 21545.90лв.
180 21552.40лв.
200 21557.60лв.
240 21568.00лв.

Свиваемост: 0% при пране до 40оС

Внимание! За по-дълъг живот на Вашата завивка, моля спазвайте указанията върху етикета за пране, сушене и гладене!

Произведено от:
Жана СД


ЗАБЕЛЕЖКА: Nani.BG си запазва правото да променя цените и описанието на представените продукти без предизвестие. Изображенията са илюстративни, описващи общите характеристики на продуктите и насочващи кой от тях е добре да потърсите и е възможно да не съвпадат с цвета и/или вид и размер на стоката. В описанието е възможно да има допуснати неточности.
Моля, обърнете внимание, че цветовете на вашия монитор могат да се различават от оригиналните цветове.