Търсене

Разширено търсене

Луксозно спално бельо различни типове материя

Онлайн магазинът NANI.BG предлага изключително луксозно спално бельо от разнообразни типове материи, за да задоволи всички вкусове и предпочитания. В тази категория ще откриете:

1. Памучен сатен: Изработен от висококачествен памук, този сатен предлага мекота и комфорт за идеална нощна почивка.
2. Памучен сатен Deluxe: С изискана заявка, това бельо се отличава с още по-голяма плътност и фини детайли.
3. Памучен сатен бродерия: Украсен с изящни бродерии, това спално бельо е идеален избор за елегантна спалня.
4. Спално бельо от бамбукови нишки: Изключително меко и абсорбиращо влага, това бельо от бамбук е идеално за чувствителна кожа.
5. Памучен сатен с коприна: Съчетанието на памук и коприна придава на това спално бельо изключителна мекота и луксозен блясък.
6. Спално бельо Тенсел: Изработено от еко-приятелски материал с отлична вентилация, това бельо осигурява оптимално усещане по време на сън.
7. Спално бельо Естествен лен: Изработено от натурален лен, това бельо е изключително дишащо и дълготрайно.
8. Спално бельо Зелен чай: Обогатено с екстракт от зелен чай, това бельо предлага антибактериални и антиалергични свойства.
9. Спално бельо Модал: Изработено от мек и нежен модал, това спално бельо предлага изключителен комфорт и устойчивост на износване.

Разгледайте разнообразието от луксозно спално бельо в онлайн магазина NANI.BG и изберете перфектното бельо, което да допълни интериора на вашата спалня и да ви предостави максимален комфорт.