Търсене

Разширено търсене

Лукс спално бельо от памучен сатен с паспел 2 части, АНТИК

[Ar-2SAT-Antik]
79.00лв.

Опции: Kрайната цена на продукта се получава, като към стойността му се добавя стойността на избраните опции.

Модел:

Внесете елегантност и съвременен стил в спалнята си чрез изискано спално бельо в цвят старо злато, декорирано с паспел. Изработен от висококачествен памучен сатен, този материал се отличава с изключителна мекота, фина текстура, висока здравина и ниско свиване. Спалното бельо е обработено със специална технология "easy care", която намалява намачкването след пране. Реактивното багрене на тъканта предпазва цветовете на спалното бельо за по-дълъг период. Пликът за завивка се затваря с копчета тик-так в долната си част и е декориран с паспел. Калъфките също са с паспел, който добавя усещане за лукс и е разположен от по-дългата страна на калъфката.

Състав: 100% Памучен сатен


Единичен спален комплект

  • Горен плик - 150 х 210см - 1 бр.
  • Калъфка - 50 х 70см - 1 бр.

Двоен спален комплект

  • Горен плик - 200 x 210 - 1 бр.
  • Калъфки - 50 x 70 - 2 бр

Семейно спално бельо

  • Горен плик - 150 х 210см - 2 бр.
  • Калъфка - 50 х 70см - 2 бр.

Перете и гладете само на препоръчителната температура посочена на етикета на изделието, за да гарантирате дълъг живот за Вашето Спално Бельо.

Произведено в България
 

Произведено от:
АРТЕК 92


ЗАБЕЛЕЖКА: Nani.BG си запазва правото да променя цените и описанието на представените продукти без предизвестие. Изображенията са илюстративни, описващи общите характеристики на продуктите и насочващи кой от тях е добре да потърсите и е възможно да не съвпадат с цвета и/или вид и размер на стоката. В описанието е възможно да има допуснати неточности.
Моля, обърнете внимание, че цветовете на вашия монитор могат да се различават от оригиналните цветове.