Търсене

Разширено търсене

Лятна олекотена завивка - Мечта Сиво и бяло

[Ro-Ol-Vi-60-mechta_sivobq]
64.00лв.

Опции: Kрайната цена на продукта се получава, като към стойността му се добавя стойността на избраните опции.

Грамаж:
Размер:

Олекотена завивка Мечта

Олекотената завивка е изработена в два цвята. Капитонирана е (прошита), а по края е обкантена с красива дантела, която придава завършен и по-луксозен вид на изделието. По този начин по-тънкият (летен) вариант на олекотената завивка може да се ползва и като кувертюра, която ще внесе цвят, настроение и стил във всеки дом!
Вискозата е едно от най-натуралните изкуствени влакна, добивано от дървесна целулоза. Получава се при вторична преработка на естествени целулозни нишки. Притежава висока хигиеничност и отлична въздушна пропускливост. Това свойство предпазва от прегряване и спарване на кожата, особенно през горещите летни дни. Вискозата е лека и приятна на допир материя.


Състав: 90 % вискоза ; 10 % еластан
Вид на пълнежа: силиконова вата

ШиринаДължинаЦена
150 22064.00лв.
200 22076.00лв.
Произведено от:
ROXYMA DREAM


ЗАБЕЛЕЖКА: Nani.BG си запазва правото да променя цените и описанието на представените продукти без предизвестие. Изображенията са илюстративни, описващи общите характеристики на продуктите и насочващи кой от тях е добре да потърсите и е възможно да не съвпадат с цвета и/или вид и размер на стоката. В описанието е възможно да има допуснати неточности.
Моля, обърнете внимание, че цветовете на вашия монитор могат да се различават от оригиналните цветове.