Търсене

Разширено търсене

3D Плажни кърпи Music Manowar blaze

[SPM-PK-5089]
31.62лв. 37.20лв.

Опции: Kрайната цена на продукта се получава, като към стойността му се добавя стойността на избраните опции.

Размер:

Представяме ви най-добрия плажен аксесоар за любимите на музиката - 3D плажните кърпи Music! Тези кърпи не са обикновени кърпи, а по-скоро ярък и вълнуващ начин да покажете любовта си към любимите си групи и певци. Изработени от висококачествени български материали, тези кърпи са толкова меки, толкова и зашеметяващи. Триизмерният дизайн изпъква от кърпата, добавяйки дълбочина и измерение към вече привличащите вниманието дизайни. Използвайте ги у дома или ги вземете на плажа, за да подчертаете вниманието. Тези кърпи са идеалният подарък за всеки любител на музиката или дори като специално удоволствие за вас самите. Не се задоволявайте със скучни плажни кърпи - издигнете стила си с 3D плажни кърпи "Музика".

Съдържа: 400гр на кв.м

  • 70% памук и
  • 30% полиестер.
ШиринаДължинаЦена
70 14037.20лв. 31.62лв.
80 16042.00лв. 35.70лв.

Предимствата на хавлиените кърпи са в това, че не пускат боя при пране. Не пускат мъхчета. Не се свиват и не губят формата си.

Препоръчителна температура за пране 30 градуса с препарати за цветно пране. Подлежи на термична обработка.

Изделието отговаря напълно на снимката!

!!! Срок за доставка до 10 работни дни. (Произвежда се след потвърждаване на поръчка ви.)



ЗАБЕЛЕЖКА: Nani.BG си запазва правото да променя цените и описанието на представените продукти без предизвестие. Изображенията са илюстративни, описващи общите характеристики на продуктите и насочващи кой от тях е добре да потърсите и е възможно да не съвпадат с цвета и/или вид и размер на стоката. В описанието е възможно да има допуснати неточности.
Моля, обърнете внимание, че цветовете на вашия монитор могат да се различават от оригиналните цветове.