Търсене

Разширено търсене

3D Плажни кърпи Sport Galata Saray

[SPM-PK-5226]
31.62лв. 37.20лв.

Опции: Kрайната цена на продукта се получава, като към стойността му се добавя стойността на избраните опции.

Размер:

Пригответе се да направите фурор на следващия си плажен ден с най-добрия аксесоар - 3D плажните кърпи Sport! Изработена от най-добрите български материали, тази кърпа е невероятно мека и удобна, която я прави идеален спътник за слънчевите дни край морето. Но какво отличава тази кърпа от останалите? Нейният уникален 3D дизайн изобразява любимите ви футболни отбори, който ви позволява да демонстрирате отборите си дух със стил. Независимо дали се излежавате на пясъка, или подкрепяте отбора си отстрани, тази кърпа е идеалният избор за феновете на този любим спорт. Така че защо да се задоволявате с обикновена стара плажна кърпа, когато можете да се откроите от тълпата с 3D плажни кърпи Sport? Вземете своето още днес и се пригответе да се изявите по време на следващото си морско приключение!

Съдържа: 400гр на кв.м

  • 70% памук и
  • 30% полиестер.
ШиринаДължинаЦена
70 14037.20лв. 31.62лв.
80 16042.00лв. 35.70лв.

Предимствата на хавлиените кърпи са в това, че не пускат боя при пране. Не пускат мъхчета. Не се свиват и не губят формата си.

Препоръчителна температура за пране 30 градуса с препарати за цветно пране. Подлежи на термична обработка.

Изделието отговаря напълно на снимката!

!!! Срок за доставка до 10 работни дни. (Произвежда се след потвърждаване на поръчка ви.)



ЗАБЕЛЕЖКА: Nani.BG си запазва правото да променя цените и описанието на представените продукти без предизвестие. Изображенията са илюстративни, описващи общите характеристики на продуктите и насочващи кой от тях е добре да потърсите и е възможно да не съвпадат с цвета и/или вид и размер на стоката. В описанието е възможно да има допуснати неточности.
Моля, обърнете внимание, че цветовете на вашия монитор могат да се различават от оригиналните цветове.