Търсене

Разширено търсене

Пружинни матраци в онлайн магазин НАНИ.БГ

Пружинните матраци са едни от най-популярните и широко разпространени видове матраци на пазара. В онлайн магазин НАНИ.БГ предлагаме разнообразие от висококачествени пружинни матраци, които да задоволят вашите нужди и предпочитания. Пружинните матраци са съставени от стоманени пружини, които предоставят поддръжка и комфорт на спящия. Те се отличават с добра вентилация, продължителност на живота и адаптивност към различни телесни форми.

Предимства на пружинните матраци:
1. Адаптивност: Пружинните матраци се адаптират към различни телесни форми, осигурявайки комфорт и подкрепа за вашата форма на тялото.
2. Баланс на мекота и подкрепа: Тези матраци предлагат добро равновесие между мекота и опора, като в същото време осигуряват стабилност и издръжливост.
3. Изолация на движението: Пружинните матраци намаляват преноса на движение между спящите, което е идеално за двойки или хора с различен сън.
4. Вентилация и прохлада: Благодарение на пружинната конструкция, тези матраци осигуряват добра вентилация и предотвратяват задържането на топлина.

В онлайн магазин NANIBG можете да намерите разнообразие от пружинни матраци с различна плътност на пружините и ниво на твърдост. Те предлагат добро съотношение между мекота, опора и изолация на движението. Освен това предлагаме бърза и безплатна доставка за клиентите в София, за да можете да се насладите на новия си матрак възможно най-скоро.

Показани 1 - 36 (всичко 74 позиции)
Показани 1 - 36 (всичко 74 позиции)