Търсене

Разширено търсене

Видове плащане

Поръчаните стоки могат да бъдат платени по следния начин

  • Разплащане при доставка
  • Разплащанe през ePay.BG
  • Банков превод
  • TBI кредит

Разплащане при доставка

Внимание!! Във връзка с промените в Наредба № Н–18 от 2006 г, от 01.04.2019 г. СПАЛНОБЕЛЪО.БГ ЕООД прилага услугата наложен платеж чрез пощенски паричен превод, чрез лицензиран пощенски оператор фирма Еконт Експрес.

По смисъла на Наредба № Н–18 при този вид наложен платеж търговците се освобождават от задължението да издават касов бон. За направеното от Вас като наши клиенти плащане (събран наложен платеж) Еконт ще Ви издава разписка за пощенски превод. Тази разписка замества касовия бон като разходно оправдателен документ за извършеното плащане.


За всички стоки с нестандартни размери(*) е нужно предварително капариране в размер на 50% от стойността, а за такива с уникални размери(по желание на клиента)(**) - капаро в размер 90% от стойността на продукта.

* Получената стока по куриер е дължима при самата доставка. Всички плащания са отбелязани в цената на поръчката. При оформянето на поръчката и на посочения от Вас e-mail Вие ще бъдете информирани за окончателната цена на заявените от Вас продукти. Вие не дължите нищо повече от посочената цена на поръчката, която включва цената на продукта + разходите по доставката.

 

  1. Разплащанe през ePay.BG

* ePay.bg е система за плащанe с банкови карти и микросметки чрез Интернет. Системата предоставя възможност на всеки регистриран клиент да пазарува стоки и услуги чрез Интернет, като плаща с банкова карта и/ или със своята микросметка в ePay.bg.
За разплащане могат да се използват следните платежни средства: дебитна карта с логото на БОРИКА, международни кредитни карти MasterCard, Visa и микросметка.

  1. Банков превод

* Вие можете да платите поръчаната стока чрез банков превод на посочената банкова сметка

"ПЪРВА ИНВЕСТИЦИОННА БАНКА" АД
IBAN: BG46FINV91501017227240
BIC: FINVBGSF
Получател: "СПАЛНОБЕЛьО.БГ" ЕООД

* След като сте оформили Вашата поръчка, Вие дължите посочената крайна цена в нея, която включва цената на продукта/продуктите + разходите по доставката.

* Доставката се извършва с куриер без да е необходимо да заплащате нещо допълнително.

  1. TBI кредит

* Ти Би Ай Банк ЕАД отпуска целево средства за закупуването на избрани от клиента продукти. Средствата за одобрените кандидати се превеждат директно по сметката на СПАЛНОБЕЛьО.БГ. Клиентът получава стоките веднага. Погасяване - чрез вноски към Ти Би Ай Банк ЕАД. За кредит могат да кандидатстват: физически лица - пълнолетни български граждани или постоянно пребиваващи чужденци с регулярни доходи; юридически лица. Можете да получите кредит само с данни от личната карта и подписано „Искане-декларация за потребителски кредит"..

 

НАНИ.БГ ВИ ПОЖЕЛАВА ПРИЯТНО ПАЗАРУВАНЕ!