Търсене

Разширено търсене
Новини Сортировка по цена
 
box_bg_l.gif.
Полезно!!! ще Ви отнеме 2 мин. за да прочетете.   Дата: 22 октомври 2013 г.
Накратко:


Съдържание:
Сменете матрака си когато:

Вашият матрак е по-стар от 5 - 7 години. С течение на времето матракът на практика увеличава теглото си двойно – в следствие на отделяното количество влага, мъртвата кожа и милионите акари, които събира в себе си
Матракът ви показва признаци на остаряване при продължителна употреба (появяват се хлътвания, деформации)
Събуждате се схванати, с болки в кръста или гърба
Спите по-добре когато не сте в собственото си легло (например ако сте в хотел или на гости)

 

Уважаеми клиенти,
Радостта от живота и комфортът на нашия сън са тясно свързани. Най-вероятно вие самите осъзнавате и приемате ежедневно тази връзка. Ето защо считаме, че подходящият матрак е важен фактор за Вашия сън. Според проучване, средно около 220 000 часа от живота на всеки човек преминават в сън. Затова и матракът е най-употребяваната мебел в дома, но за съжаление и често пренебрегвана. Само за период от 1-2 години вие може да направите своята инвестиция за по-добър матрак. Ще Ви струва по-малко, отколкото бихте похарчили за вестник или за чаша кафе на ден. Качествено изработеният матрак е част от добрия сън и затова трябва да бъде съобразен с Вашите изисквания. Ние можем да Ви насочим към избор на определен матрак, но личните предпочитания също оказват влияние. За да улесним Вашия избор, ние обобщихме някои от по-важните фактори, които биха Ви помогнали да изберете най-подходящото за Вас. • Не очаквайте да платите по-малко от  200 лв за матрак с размер 82/190, по-ниската цена не е реална  и със сигурност е компромис с качеството на Вашия матрак.
 • Изисквайте гаранция за матрака, който купувате.
 • Не разчитайте на гаранция 15,20,30 и повече години. Тя не прави матрака ви по-комфортен!
 • За да бъде Вашият сън и комфортен, и здравословен, консултирайте се на какъв матрак би трябвало да спите - всяко Ваше желание за по-мек или по-твърд матрак трябва да бъде удовлетворено.
 • При избора на матрак обръщайте внимание на четири основни фактора:  комфорт, устойчивост,  пространство, цена - качество.
 • Не купувайте матрак, без да сте го пробвали. За това, дали един матрак е удобен и подходящ за Вас, не може да се прецени само чрез докосване с ръка. Покупката на матрак е много важна, затова е необходимо да й отделите по-голямо внимание. Облечете се подходящо, когато ще пробвате матрак.
 • Вземете с вас и вашия партньор!  Така ще изберете най-комфортното за двама ви.
 • Питайте за антиакарна обработка на тъканите.  В  повечето случаи необработените против акари тъкани са причина за появата на алергия, астма, хрема.
 • Съобразете размера на матрака със стаята си. Внимание! Не забравяйте за нощните шкафчета и гардероба!
 • Матраците са с различни размери, защото и хората са различни. Изберете най-подходящия за вашите нужди матрак.
 • Не купувайте прекалено  малък матрак,  подходящи са по-големите размери. Препоръчително е за
  единично легло  да се избере матрак с размер поне 90/200, а за двойно легло съответно 160/200. Не забравяйте, че по време на сън човек често променя положението на тялото си.
 • Двулицевите матраци изискват подматрачна рамка. С нейна помощ се избягва хлътването и износването на матрака, постига се добра вентилация и издържливост на матрака.
 • Затруднени при избора? Не се опитвайте да ставате специалисти в областта, доверете се на собственото си чувство за комфорт на матрака!
 • Твърд или мек матрак? Една дилема, която през годините е дала своето отрицателно отражение върху здравето на ного хора. Отговорът - най-добрият матрак за вас е този, който се приспособява към контурите на вашето тяло, а не обратното.
 • Купете си качествен матрак, макар и на пръв поглед по-скъп!
Добрата цена не винаги е най-евтината!Покупката на качествен матрак не само осигурява отличен комфорт, но и ще ви излезе по-евтино в дългосрочен план.

От какво зависи добрият сън:© Copyright 2013 Happy Dreams. All rights reserved.Статистика:
Прегледа:21197
Коментари: 0
box_bg_r.gif.
Напиши отзив Продължи