Търсене

Разширено търсене

Бяло килимче за баня Хотел, LUX, 50/70 см

[Ar-kil-White-HOTEL]
7.98лв.

Опции: Kрайната цена на продукта се получава, като към стойността му се добавя стойността на избраните опции.

Размер:

Въведете лукс и комфорт във вашата баня с нашето бяло килимче за баня Hotel от 100% висококачествен памук. Със своята впечатляваща плътност от 720 g/m², това килимче предлага несравнима мекота и издръжливост, осигурявайки ви усещане за лукс всеки път, когато влезете в банята.

Дизайнът на това килимче е класически и елегантен, което го прави подходящ за всяка баня. Неговият малък размер от 50 x 70 cm го прави идеален за поставяне пред мивката, душа или ваната, осигурявайки мека и топла повърхност под краката ви.

Изработено от висококачествен памук, това килимче е както издръжливо, така и меко, гарантирайки, че ще издържи с годините на честа употреба. Неговата универсална привлекателност го прави перфектен избор както за хотели, така и за лични употреби, добавяйки нотка елегантност и комфорт към всяко пространство.

Подобрете усещането си за лукс и комфорт с нашето бяло килимче за баня Hotel от 100% висококачествен памук, което съчетава стил, издръжливост и мекота.

Състав: 100% памук, 720 гр/м2
 
Размери:
ШиринаДължинаЦена
50 707.98лв.
Произведено от:
АРТЕК 92


ЗАБЕЛЕЖКА: Nani.BG си запазва правото да променя цените и описанието на представените продукти без предизвестие. Изображенията са илюстративни, описващи общите характеристики на продуктите и насочващи кой от тях е добре да потърсите и е възможно да не съвпадат с цвета и/или вид и размер на стоката. В описанието е възможно да има допуснати неточности.
Моля, обърнете внимание, че цветовете на вашия монитор могат да се различават от оригиналните цветове.