Търсене

Разширено търсене
Новини Сортировка по цена
 
box_bg_l.gif.
Влияние на цвета на спалното бельо върху сексуалния живот   Дата: 06 септември 2010 г.
Накратко:


Съдържание:
Влиянието на цветовете върху настроението и психическото състояние на човека е отдавна известно. Никой например не му идва на ум, да рисува класната стая в огнено червеното или да оформи кабинета на лекаря в черно. Но тези примери са от световната практика. И често ние не се замисляме, че интериорния дизайн може да бъде причина за депресия, смущения в семейството и дори неудачи в сексуалния живот. Разбира се, ние сме надарени с интуиция и често изборът ни е правилен, но да се вземе под внимание становището на учените не е излишно. Така че, преди да купите ново спално бельо или да започнете ремонт, разгледайте следните съвети.

Прекалено възбудимите сексуално и склонни към изневяра хора, трябва да имат в спалнята поне 2 елемента в светлозелен цвят.

Жените, които искат да имат дете, трябва да поставят на прозорците светлосини завеси и към тях да прикачат червена панделка.

Страхливите и боящите се от еротични експерименти партньори, трябва да застелят постелята с бельо в изумруден цвят, защото този цвят възбужда фантазията и придава смелост.

За работниците практикуващи тежък физически труд, върви постеля в зелен цвят, а хората занимаващи се с умствен труд е нужно да изберат спално бельо в син цвят.

В спалнята на хора с наднормено тегло, не трябва да има елементи с оранжев цвят, защото той събужда апетита и е още по-трудно да се устои на сандвича, след бурно прекарани часове.

Тъмнозлатистият цвят ще помогне на партньорите, губещи емоционалната си връзка да изгладят отношенията.

Пурпурните завеси, заедно с пурпурна завивка зареждат със сила изморения партньор, а лампата с червен абажур помага да се настрои на любовна вълна.

Кафявия цвят спомага за остаряването на организма, така че не трябва да се прилага при аранжиране на спалнята.

При съпрузите с неголям съвместен сексуален стаж, спалнята може д абъде разноцветна. Но спалнята на хората преживели в брак много години, трябва да бъде в два, максимум три цвята.

Партньорите, които са отегчени от ежедневните обичайни ласки, трябва да оборудват спалнята си в лилав цвят и тогава близостта им ще стане по-вдъхновена.

Склонните към чести спорове партньори са длъжни да избягват в спалнята си светложълт, оранжев и яркочервен цвят и да се обградят с тъмносин или тъмножълт цвят.

Със спалня в бял цвят с множество зелени елементи и цветя трябва да се обзаведят съпрузи, които не могат да "свикнат" един с друг.

Спално бельо в нежно-розов цвят ще ви направи визуално по-млади и привлекателни, което няма да остане незабелязано от вашия партньор.

Статистика:
Прегледа:12754
Коментари: 0
box_bg_r.gif.
Напиши отзив Продължи