Търсене

Разширено търсене

Великденски покривки, Великденски зайчета и кошнички с яйца

[Kal-VePok-VelZaiKokQi]
8.40лв.

Опции: Kрайната цена на продукта се получава, като към стойността му се добавя стойността на избраните опции.

Размер:

Във възходящия дух на Великден, представяме ви веселата и празнична Великденска покривка за маса, украсена с ярки великденски яйца и зайчета. Великден е време за семейство, вяра и обновление, и ни носи весело настроение. Декорирайки вашата маса с тази красива покривка, ще внесете това слънчево и празнично усещане във вашия дом.

Изработена от висококачествен в плат, тази покривка за маса е не само красива, но и издръжлива. Предлагайки весел дизайн с великденски мотиви, тя е перфектното допълнение към вашия празничен интериор. Пренесете в дома си магията на Великден с тази великолепна покривка за маса.

Необходимо е перилният процес да се извършва на 40 градуса, за да запазите красотата и качеството на покривката за маса в продължение на много време.

ШиринаДължинаЦена
тишлайфер 40 1208.40лв.
каре 90 9011.40лв.
100 13516.40лв.
кръг Ф 13523.40лв.

Предлагаме покривки в различни размери и форми, включително правоъгълни, квадратни, кръгли и елипсовидни. Нашите покривки могат да бъдат изработени и по поръчка, за да отговарят на специфичните размери, от които се нуждаете.ЗАБЕЛЕЖКА: Nani.BG си запазва правото да променя цените и описанието на представените продукти без предизвестие. Изображенията са илюстративни, описващи общите характеристики на продуктите и насочващи кой от тях е добре да потърсите и е възможно да не съвпадат с цвета и/или вид и размер на стоката. В описанието е възможно да има допуснати неточности.
Моля, обърнете внимание, че цветовете на вашия монитор могат да се различават от оригиналните цветове.