Търсене

Разширено търсене

Всесезонна завивка Amber с Патешки пух 30/70, All-Year 200гр/м2

[DC-OZ-AmberDuck200]
158.00лв.

Опции: Kрайната цена на продукта се получава, като към стойността му се добавя стойността на избраните опции.

Размер:

 Всесезонна завивка Amber с Патешки пух 30/70, All-Year 200гр/м2

Целогодишна Завивка Cristal с патешки пух
Нашaта целогодишна завивка EdenDown Amber е изработен от изключително мек 100% перкал памук и пълнеж от 30% нов бял европейски патешки пух и 70% малки меки патешки перца. Подобно на Кехлибарът, известен със своите енергийни и лечебни свойства, ние разработихме нашата колекция от целогодишни пухени завивки Amber, за да Ви помогнем да се наспите пълноценно през нощта и да засилите енергията си през деня.
Благодарение на нашата колекция от целогодишни завивки Amber, Вие ще се будите напълно презаредени всяка сутрин без нуждата от аларма!
 • 100% Естествен Продукт 
 • Пълнеж от висококачествен патешки пух, отговарящ на европейските норми (EN12934)
 • Висока сила на запълване 
 • Регулира телесната температура и отвежда ненужната влага 
 • Оформени отделни камери, обточени със сив паспел  
 • Хипоалергично и противоакарно памучно покритие 
 • Дълготрайни свойства 
 • Луксозно преживяване 
 • Доказан и уважаван производител 
Комфорт
В зависимост от телесната Ви температура, сезона и стайната температура, различен тип завивка би била по – подходяща за Вас. 
Целогодишна завивка: С нашата целогодишна завивка EdenDown Amber ние Ви осигуряваме перфектния баланс между топлина и комфорт, това я прави подходящи за употреба през цялата година. Пълнежът на тази завика е 200gr / m2 и сме я обозначили с индекс 4 от 7 по нашата скала за топлина, което я прави идеална за стайна температура между 18 - 22 ° C и умерен климат.  
Технически Характеристики 
 • Текстил: 100% перкал памук 
 • Пълнеж: 30% нов бял европейски патешки пух, 70% малки меки патешки перца
 • Тегло на пълнеж: 200gr/m2 
 • Детайли:  оформени отделни камери тип кутийки, цялостно обточени със сив паспел и фини шевове, подсигуряват качеството на продукта за години напред.
 • Дълготрайна употреба: Една завивка от пух може да бъде използване средно 10 години. Трайността на синтетичните завивки е едва до 3 години! 
 
Пълнеж от пух и перца
Пухът е един от най-ценните естествени материали за пълнеж. Благодарение на специфичната си структура, пухът има отличен капацитет да улавя и задържа въздуха, което го прави перфектен терморегулатор. В допълнение на това пухът има чудесната способност да диша. Това не позволява на ненужната влагата да се задържи, предотвратява изпотяването и Ви осигурява комфорт през цялата вечер!
Всички перца и пух, използвани за нашата целогодишна завивка EdenDown Amber, са обработени и сортирани в България от Down Creators AD. Качеството на всеки параметър е строго контролирано от тяхната лаборатория, за да гарантират, че всеки продукт е с обещаното качество.
Всички пера и пух, използвани от EdenDown, са с произход от патици и гъски, които се отглеждат при стриктно спазване на хуманното отношение към животните и в съответствие с европейското законодателство.
 
Сертифициран с OEKO-TEX STANDARD 100
Тъй като за нас е приоритет Вашето здраве и безопасност, всички наши тъкани и пълнежи от пух и пера са сертифицирани съгласно разпоредбите на OEKO-TEX STANDARD 100. 
 
Хипоалергичност 
Нашите целогодишни завивки EdenDown Amber са антиалергични.
 • Непропускащ пълнежа перкал памук: Плътно изтъканата структура на специалния перкал памук, който използваме, предпазва фините пухкави влакна да напускат завивката Ви. Това има две основни предимства: първо, целият пълнеж на завивката Ви ще остане в нея, и второ, плътно изтъканият памук действа като бариера и предотвратява навлизането на прахови акари в завивката.
 • Отлично почистен пух и пера: Пълнежът, които предлагаме от пух и пера, се измиват внимателно в съответствие с най-високите европейски норми (1000 мътност). С нашия изключително чист пух ние Ви гарантираме безопасни нощи без алергии !
Инструкции за пране и сушене 
 • Изпиране в перална машина на 40° C до 60 ° C при режим за нежно изпиране.
 • Изсушаване в сушилня на ниска температура.
 • Да не се глади и третира с избелващи препарати!

Произведено в България! 

ШиринаДължинаЦена
140 200158.00лв.
150 200168.00лв.
180 200189.00лв.
200 220208.00лв.
240 220233.00лв.
Down Creators
Down CreatorsDown Creators


ЗАБЕЛЕЖКА: Nani.BG си запазва правото да променя цените и описанието на представените продукти без предизвестие. Изображенията са илюстративни, описващи общите характеристики на продуктите и насочващи кой от тях е добре да потърсите и е възможно да не съвпадат с цвета и/или вид и размер на стоката. В описанието е възможно да има допуснати неточности.
Моля, обърнете внимание, че цветовете на вашия монитор могат да се различават от оригиналните цветове.