Търсене

Разширено търсене

Възглавница Латекс Класик 14см

[ЕК-pillow-Classic-14]
90.00лв.

Опции: Kрайната цена на продукта се получава, като към стойността му се добавя стойността на избраните опции.

Размер:

Възглавницa Латекс Класик

осигуряват правилното разположение на вратните прешлени, за да може вратът да си почине пълноценно през нощта, което е особено важно при застоелия и обездвижен начин на живот. Възглавниците “ЛАТЕКС” са анатомични, не се сплескват, а множеството вертикални канали осигуряват естествена вентилация на въздуха. Тъй като са произведени от 100 % латекс за тях са присъщи всички качества, които важат и за матраците латекс:

  1. анатомични
  2. антиалергични
  3. антибактериални
  4. изработени от екологично чисти материали
  5. ортопедични
  6. комфортни
  7. дълготрайни
  • Възглавниците "ЛАТЕКС" са произведени от естествен латекс.Свойствата му осигоряват среда без микроорганизми, акари, бактерии и прах.
  • Латексовите възглавници са проектирани така, че да следват контура на тялото и да предоставят максимален конфорт и удобство.
  • Възглавниците "ЛАТЕКС" са с калъфка от естествен памук.
ШиринаДължинаЦена
60 4090.00лв.
67 4095.00лв.
70 4097.00лв.
75 40103.00лв.
Произведено от:
ЕКОН


ЗАБЕЛЕЖКА: Nani.BG си запазва правото да променя цените и описанието на представените продукти без предизвестие. Изображенията са илюстративни, описващи общите характеристики на продуктите и насочващи кой от тях е добре да потърсите и е възможно да не съвпадат с цвета и/или вид и размер на стоката. В описанието е възможно да има допуснати неточности.
Моля, обърнете внимание, че цветовете на вашия монитор могат да се различават от оригиналните цветове.