Търсене

Разширено търсене

Възглавница Меморилатекс Анатомик

[EK-Memo-Anatomik]
90.00лв.

Опции: Kрайната цена на продукта се получава, като към стойността му се добавя стойността на избраните опции.

Размер:

Неповторимият комфорт и високата анатомичност се създават от уникалния слой Memorylatex®. Под въздействието на температурата и натиска той приема формата на главата и врата, идеално я “запомня” и я следва, като точно повтаря извивките . Така се гарантира идеална опора за истинска релаксация на мускулите и максимален комфорт и пълноценен сън.

  • анатомични
  • анти алергични
  • анти бактериални
  • изработени от екологично чисти материали
  • комфортни
  • дълготрайни

Какво е Memorylatex®?

Memorylatex® е латексна пяна от микроскопични, “запомнящи”и възстановяващи формата си клетки - т.н. memory-pocket. Под влияние на телесната топлина на спящия човек и на неговото тегло те променят формата си и се приспособяват към извивките на тялото му. Именно този memory ефект разпределя повърхността на матрака така, че всеки сантиметър от тялото да има опора. Това намалява напрежението в гръбнака и ставите, пълноценно релаксира мускулите, подобрява циркулацията на кръвта и осигурява пълноценен сън.

Размери:

ШиринаДължинаЦена
50 3890.00лв.
60 3897.00лв.
65 3899.00лв.
Произведено от:
ЕКОН


ЗАБЕЛЕЖКА: Nani.BG си запазва правото да променя цените и описанието на представените продукти без предизвестие. Изображенията са илюстративни, описващи общите характеристики на продуктите и насочващи кой от тях е добре да потърсите и е възможно да не съвпадат с цвета и/или вид и размер на стоката. В описанието е възможно да има допуснати неточности.
Моля, обърнете внимание, че цветовете на вашия монитор могат да се различават от оригиналните цветове.