Търсене

Разширено търсене

Възглавница НАТУРАЛ с плат 100% суров памук

[Ar-Vuz-Natural]
34.84лв.

Открийте нашата пухкава възглавница Natural, създадена за максимум комфорт и високо качество на съня. Тази възглавница е изработена от естествена тъкан, направена от памук с естествен цвят и структура "Ранфорс" от 57 нишки/cm2, която използва по-малко вода по време на производството си. Тъканта е измита със сапун и след това овлажнена (омекотена) без използването на избелващи химикали, запазвайки естествения вид.

С пълнеж от силиконов пух, тази възглавница осигурява меко и удобно усещане, което ще ви помогне да се отпуснете и да се насладите на спокоен сън. Със своите размери 50/70 см, средно ниво на твърдост СРЕДНО и височина от 18 см (измерена без натиск от най-високата точка), тази възглавница е идеална за тези, които търсят баланс между опора и мекота.

Изработена от висококачествени материали, включително лицев плат от 100% суров памук ранфорс и пълнеж от силиконов пух, тази възглавница предлага както издръжливост, така и комфорт, което я прави отличен избор за тези, които искат да подобрят качеството на съня си.

Подобрете своя сън с нашата пухкава възглавница Natural, която предлага максимум комфорт, високо качество и естествена красота.

Състав:
- Лицев плат: 100% суров памук ранфорс
- Пълнеж: Силиконов пух

Ниво на твърдост: Средна
Размер: 50/70 см 
Подвижен калъф: Не

Грамаж: 1050 г
Височина: 18 см  /измерена без натиск от най-високата точка/

Произведено от:
АРТЕК 92


ЗАБЕЛЕЖКА: Nani.BG си запазва правото да променя цените и описанието на представените продукти без предизвестие. Изображенията са илюстративни, описващи общите характеристики на продуктите и насочващи кой от тях е добре да потърсите и е възможно да не съвпадат с цвета и/или вид и размер на стоката. В описанието е възможно да има допуснати неточности.
Моля, обърнете внимание, че цветовете на вашия монитор могат да се различават от оригиналните цветове.