Търсене

Разширено търсене

Възглавница ортопедична с непромокаем калъф Ekotex Water Protect

[EkTe-waterprotect-pillow]
49.50лв. 99.00лв.

Доброто решение за всички ваши проблеми със съня - ортопедичната възглавница с пълнеж от силиконови топчета! Тази възглавница се предлага с водоустойчива калъфка от Ekotex Water Protect и е с размери 50 x 70 x 15 cm. Пълнежът е от висококачествени силиконови топчета, които се оформят по формата на врата и главата ви, осигурявайки несравнима опора и комфорт.
Но това не е всичко - възглавницата се предлага и с вътрешна калъфка, а външната калъфка е изработена от водоустойчива материя с цип, което гарантира, че възглавницата ви ще остане защитена от разливи и петна.
Почистването на тази възглавница също е лесно! Калъфът може да се пере на температура до 60 градуса (без центрофугиране), така че можете да се наслаждавате на свеж и хигиеничен сън всяка нощ.
Кажете сбогом на неспокойните нощи и приветствайте блажения сън с ортопедичната възглавница с пълнеж Силиконови топчета от nani.bg. Поръчайте своята още сега и се събуждайте с усещане за свежест всяка сутрин!
 
Пълнеж: силиконови топчета.
Вътрешен калъф: ранфорс
Външен калъф: Непромокаем плат с цип
 
Калъфът е подходящ за пране на температура до 60 градуса (без центрофугиране)
Гаранция - 2 години
 
Размер: 50 х 70 х 15см

Произведена в България

производител и търговец на качествени матраци
ЕкотехЕкотех


ЗАБЕЛЕЖКА: Nani.BG си запазва правото да променя цените и описанието на представените продукти без предизвестие. Изображенията са илюстративни, описващи общите характеристики на продуктите и насочващи кой от тях е добре да потърсите и е възможно да не съвпадат с цвета и/или вид и размер на стоката. В описанието е възможно да има допуснати неточности.
Моля, обърнете внимание, че цветовете на вашия монитор могат да се различават от оригиналните цветове.