Търсене

Разширено търсене

Възглавница ортопедична Memory Cool Bamboo, с охлаждащ гел

[EkTe-puh11]
93.38лв. 161.00лв.

Възглавница Sleepmode Memory Cool Bamboo ще подобри качеството на съня ви през всеки един от четирите сезона.
Забравете за схванатия врат, потенето и буденето нощем. Време да се наспите качествено, без да се будите уморени, с главоболие и скованост в раменете и врата.
Възглавница Sleepmode Memory Cool Bamboo е съставена от ядро високоеластична мемори пяна, която реагира на топлината на тялото и по този начин улавя всяка извивка на вашето тяло. Мемори пяната заема оптималната форма, на естествените извивки на главата, не позволява потъването на по-тежките части и поддържа врата в релаксирано положение.
Едната страна на ядрото има слой охлаждащ гел. Благодарение на него, ще спите спокойно и непробудно, дори в най-горещите месеци.
Ако искате да се насладите единствено на удобството на мемори ядрото , просто обърнете възгланицата от към страната без охлаждащ гел.
Калъфът на Възглавница Sleepmode Memory Cool Bamboo е изработен от фин, тъкан текстил с бамукови нишки. Bamboo платът е дишащ - осигурява постоянна циркулация на въздуха през ядрото, има хипоалергенни и антибактериални свойство. Нежен на допир с успокояващ и релаксиращ ефект.

Ядро:

Страна 1: Мемори пяна и охлаждащ гел
Страна 2: Мемори пяна

Калъф: Фин, тъкан текстил с бамбукови нишки

Размер: 62 / 39 / 11,5см

Произведена в България

!!! Време и срок за изработка до 7 работни дни. (Произвежда се след потвърждаване на поръчка ви.)

производител и търговец на качествени матраци
ЕкотехЕкотех


ЗАБЕЛЕЖКА: Nani.BG си запазва правото да променя цените и описанието на представените продукти без предизвестие. Изображенията са илюстративни, описващи общите характеристики на продуктите и насочващи кой от тях е добре да потърсите и е възможно да не съвпадат с цвета и/или вид и размер на стоката. В описанието е възможно да има допуснати неточности.
Моля, обърнете внимание, че цветовете на вашия монитор могат да се различават от оригиналните цветове.