Търсене

Разширено търсене

Възглавница ALOE CLASS, Мемори

[Ar-Vuz-AloeClass]
15.80лв.

Опции: Kрайната цена на продукта се получава, като към стойността му се добавя стойността на избраните опции.

Размер:

Открийте нашата мемори възглавница Aloe Class, създадена за максимален комфорт по време на сън. Неговият уникален пълнеж от мемори парченца разпределя равномерно тежестта на главата и раменете, осигурявайки стабилна опора и позволявайки пълноценен сън.

Вакуумната опаковка гарантира, че възглавницата пристига при вас в компактен размер, като се нуждае само от около 2 часа, за да се върне в оригиналната си форма. С размери 50/70 см и средно ниво на твърдост, тази възглавница е идеална за тези, които търсят баланс между опора и мекота.

Височина от 15 см (измерена без натиск от най-високата точка) и тегло от 1050 г, тази възглавница е изработена от качествени материали, лицев плат от 100% полиестер и пълнеж от полиуретанова пяна и мемори парченца. Това съчетание предлага както издръжливост, така и комфорт, което я прави отличен избор за тези, които искат да подобрят качеството на съня си.

Подобрете своя сън с нашата мемори възглавница Aloe Class, която предлага максимален комфорт, стабилна опора и иновативна технология за по-добро нощно възстановяване.

Ниво на твърдост: Средна

Размер: 50 / 70 см 
Височина: 15 см  /измерена без натиск от най-високата точка/

Грамаж: 1050 г
Състав:

  • Лицев плат: 100% полиестер
  • Пълнеж: полиуретанова пяна и мемори парченца 
ШиринаДължинаЦена
50 7015.80лв.
Произведено от:
АРТЕК 92


ЗАБЕЛЕЖКА: Nani.BG си запазва правото да променя цените и описанието на представените продукти без предизвестие. Изображенията са илюстративни, описващи общите характеристики на продуктите и насочващи кой от тях е добре да потърсите и е възможно да не съвпадат с цвета и/или вид и размер на стоката. В описанието е възможно да има допуснати неточности.
Моля, обърнете внимание, че цветовете на вашия монитор могат да се различават от оригиналните цветове.