Търсене

Разширено търсене

Възглавница Energy Up ортопедична с охлаждащ гел Memory

[EkTe-enrg-gel-01]
94.50лв. 189.00лв.

С ортопедичната възглавница Energy Up с охлаждащ гел и мемори пяна ще разберете какво е дълбок и пълноценен сън без болезнени усещания поради неудобна поза, без изпотяване нощем, без трудно заспиване.
Възглавницата притежава солидно ядро от високоеластична мемори пяна, което стабилно поддържа мускулите в ергономична позиция и позволява пълно отпускане на тялото, благодарение на свойството на пяната да "помни" всяка телесна извивка и да я "прегръща" точно и безпогрешно.
Специалното охлаждащо покритие на ядрото осигурява оптимална температура в областта на главата, което действа отпускащо и сваля напрежението, натрупано през деня.
Възглавницата е снабдена с 3D мрежа за оптимална вентилация на въздуха във вътрешността на възглавницата и практичен сваляем калъф от тъкан плат Energy Up. Луксозен небесносин паспел завършва цялостната визия на този изискан дизайн. 

Ядро:
100% мемори пяна, охлаждащ гел

Калъф:
Тъкан, антибактериален и хипоалергенен плат Energy Up
Страница - 3D текстил за оптимална циркулация на въздуха
Закопчаване - с цип
Цвят - бял/светлосин/светлосив
Поддръжка – Калъфът е подходящ за пране на температура до 60 градуса (без центрофугиране)

Размери: 62 х 39 х 11.5см

Произведена в България

!!! Време и срок за изработка до 7 работни дни. (Произвежда се след потвърждаване на поръчка ви.)

производител и търговец на качествени матраци
ЕкотехЕкотех


ЗАБЕЛЕЖКА: Nani.BG си запазва правото да променя цените и описанието на представените продукти без предизвестие. Изображенията са илюстративни, описващи общите характеристики на продуктите и насочващи кой от тях е добре да потърсите и е възможно да не съвпадат с цвета и/или вид и размер на стоката. В описанието е възможно да има допуснати неточности.
Моля, обърнете внимание, че цветовете на вашия монитор могат да се различават от оригиналните цветове.