Търсене

Разширено търсене

Възглавница Super Fuzzy, с две височини 90 / 70см

[EkTe-puh1]
53.44лв. 167.00лв.

Супер пухкава, супер лека !

Калъфът на възглавницата Ekotex Super Fuzzy e изработен от най-висококачествен памук "Перкал" (Percale). Той дава усещането за лек свеж полъх върху кожата, не се потите нощем и е толкова приятен на допир, че сутрин няма да може да се отделите от своята супер пухкава възглавница, Super Fuzzy.

Памучният плат Percale има естествени дишащи свойства.

Супер пухкавата текстура и по-големият размер(70х90 см) на взъглавницата Ekotex Super Fuzzy позволява тя да бъде прегъната на две, като по този начин, ще повдигнете нейната височина, според вашите собствени предпочитания за комфорт.
Уникалните изолационни свойства на Възглавницата Ekotex Super Fuzzy се крият в нейният пълнеж от специална, супер лека термо вата, която притежава всички качества на естествения гъши пух.
Така нареченият синтетичен гъши пух е незаменим изолатор, той не запарва и предпазва нощтно изпотяване, независимо от температурата на околната среда. Това прави Възглавницата Ekotex Super Fuzzy подходяща за всеки сезон.

Възглавницата Ekotex Super Fuzzy е чудесно допълнение към всяка семейна спалня. Тя предлага две нива на височина, които могат да се постигнат чрез сгъване наполовина. Тази уникална функция я превръща в незаменим елемент за комфортен и спокоен нощен сън.

Предлага се в размер: 90 / 70см

Произведена в България

!!! Време и срок за изработка до 7 работни дни. (Произвежда се след потвърждаване на поръчка ви.)

производител и търговец на качествени матраци
ЕкотехЕкотех


ЗАБЕЛЕЖКА: Nani.BG си запазва правото да променя цените и описанието на представените продукти без предизвестие. Изображенията са илюстративни, описващи общите характеристики на продуктите и насочващи кой от тях е добре да потърсите и е възможно да не съвпадат с цвета и/или вид и размер на стоката. В описанието е възможно да има допуснати неточности.
Моля, обърнете внимание, че цветовете на вашия монитор могат да се различават от оригиналните цветове.