Търсене

Разширено търсене

Вълнено чувалче за крака

[D-SKL-WoolChuKrak]
19.14лв. 31.90лв.
Този продукт е с безплатна доставка!

Вълненото чувалче за крака е идеалният аксесоар за всички, които желае уют и топлина през студените месеци. Той е направен от висококачествена 100% вълна, която е основен слой от външната и вътрешната част. Вълната е Woolmark сертифицирана, която означава, че е отгледана и произведена по най-високите стандарти на индустрията.

Терморегулиращата му функция е подходяща за използване през всички сезони, а естествената му способност да отблъсква мръсотията е лесен за поддръжка и почистване. Размерите на чувалчето са приблизително 35 x 25 x 17 см, което е подходящо за всякакъв размер на крака. Структурата му е мека и удобна за да ви осигури максимален комфорт и удобство.

Размери:
приблизително 35 x 25 x 17 cm

!!! Пере се на 30° с течен препарат за вълна. (Препоръчва се ръчно изпиране)
Етикет Oeko-Tex Standard 100% за не вредни вещества.

произведено в: Германия от K&N SCHURWOLL GMBH

Произведено от:
GERMANY


ЗАБЕЛЕЖКА: Nani.BG си запазва правото да променя цените и описанието на представените продукти без предизвестие. Изображенията са илюстративни, описващи общите характеристики на продуктите и насочващи кой от тях е добре да потърсите и е възможно да не съвпадат с цвета и/или вид и размер на стоката. В описанието е възможно да има допуснати неточности.
Моля, обърнете внимание, че цветовете на вашия монитор могат да се различават от оригиналните цветове.