Търсене

Разширено търсене

Дамска тениска 3D принт Плодородие

[Nik-DamT-6617]
38.50лв. 55.00лв.

Опции: Kрайната цена на продукта се получава, като към стойността му се добавя стойността на избраните опции.

Размер:

Дамската тениска с 3D принт с народни мотиви. Създадена от висококачествен памук, което я прави идеална за комфорт. Еластичността на тениската е 10%, което осигурява удобно прилепване към тялото и свобода на движение. 

Благодарение на висококачествената материя, тениската запазва наситеността на цветовете и не губи формата си дори след многократни изпирания. Плътната и нежна нишка на плата позволява използването му през всички сезони и е подходяща дори за най-чувствителната кожа.

Препоръчителна температура за пране на тениската е 30 градуса. Избягвайте използването на избелващи препарати, тъй като те могат да повлияят на цветовете и качеството на принта. Материята подлежи на термична обработка.

В нашия онлайн магазин можете да разчитате на точно представени продукти - снимките, които използваме, са реални и отговарят напълно на продукта, който ще получите. Насладете се на уникалната комбинация от стил и комфорт с тази дамска тениска с 3D принт и народни мотиви.

Размер S
Ширина под мишници: 42 см
Дължина ръкав: 11 см
Дължина от рамо: 56 см

Размер М
Ширина под мишници: 44 см
Дължина ръкав: 11,5 см
Дължина от рамо: 57 см

Размер L
Ширина под мишници: 46 см
Дължина ръкав: 12 см
Дължина от рамо: 58 см

Размер XL
Ширина под мишници: 48 см
Дължина ръкав: 13 см
Дължина от рамо: 59 см

Размер XXL
Ширина под мишници: 50 см
Дължина ръкав: 13,5 см
Дължина от рамо: 60 см

Размер 3XL
Ширина под мишници: 52 см
Дължина ръкав: 14 см
Дължина от рамо: 61 см

Размер 4XL
Ширина под мишници: 54 см
Дължина ръкав: 14.5 см
Дължина от рамо: 62 см

Произведена в България!

!!! Срок за доставка до 6-8 работни дни. (Произвежда се след потвърждаване на поръчка ви.) ЗАБЕЛЕЖКА: Nani.BG си запазва правото да променя цените и описанието на представените продукти без предизвестие. Изображенията са илюстративни, описващи общите характеристики на продуктите и насочващи кой от тях е добре да потърсите и е възможно да не съвпадат с цвета и/или вид и размер на стоката. В описанието е възможно да има допуснати неточности.
Моля, обърнете внимание, че цветовете на вашия монитор могат да се различават от оригиналните цветове.