Търсене

Разширено търсене

Двулицево одеяло с 3D принт 8965

[SPM-Od3D-8965]
88.00лв.

Опции: Kрайната цена на продукта се получава, като към стойността му се добавя стойността на избраните опции.

Размер:

Уникално двулицево одеяло с 3D принт от НАНИ.БГ

Приветстваме ви в света на комфорта и стилa с нашето двулицево одеяло с висококачествен 3D принт. Независимо от сезона, това одеяло е перфектното решение за вашите нужди от топлина и уют.

Основни характеристики:

  • Всесезонна употреба: Нашето одеяло с 3D принт е подходящо за употреба през всички сезони, предоставяйки ви комфорт и уют и добра визия през цялата година.
  • Висококачествена материя: Изработено от 100% полиестер, това меко и уютно двулицево одеяло осигурява не само забележителен комфорт, но и издръжливост.
  • Издръжлив 3D принт: Дигиталната щампа с наситени цветове не само прави визуално впечатление, но също така издържа на многократни изпирания, без да губи яркостта си.
  • Подходящо е и за зимен сезон: Плътността на мик бръшът позволява използване на одеялото през зимния сезон, предоставяйки ви топлина и уют дори в студените дни.

Екологично чисти и подходящи за чувствителна кожа:

  • Екологично чисти багрила: За изработката на продукта са използвани екологично чисти багрила, което го прави не само красив, но и отговорен избор за околната среда.
  • Хипоалергенна материя: С материя, която не предизвиква алергии, нашето одеяло е подходящо дори за най-чувствителната кожа, гарантирайки ви комфорт и безопасност.

Съчетавайки функционалност, качество и стил, нашето двулицево одеяло е сигурен начин да превърнете вашия дом в истински уютно гнездо.


Поларено одеяло размер : 155 x 210см  ( +/- 3 % по БДС )


Произведено в България!

Препоръчителна температура за пране 30 градуса! Не използвайте избелващи препарати! Подлежи на термична обработка.

Снимките, които използваме са реални и отговарят напълно на продуктът, който ще получите.

!!! Срок за доставка до 10 работни дни. (Произвежда се след потвърждаване на поръчка ви.)ЗАБЕЛЕЖКА: Nani.BG си запазва правото да променя цените и описанието на представените продукти без предизвестие. Изображенията са илюстративни, описващи общите характеристики на продуктите и насочващи кой от тях е добре да потърсите и е възможно да не съвпадат с цвета и/или вид и размер на стоката. В описанието е възможно да има допуснати неточности.
Моля, обърнете внимание, че цветовете на вашия монитор могат да се различават от оригиналните цветове.