Търсене

Разширено търсене

Калъфка памучен сатен, Бяло

[RD-PS-Bqlo]
8.00лв.

Калъфка Памучен Сатен

Преобразете интериора на вашата спалня с нашата калъфка от 100% памучен сатен в изключително модерна цветова гама.

Модерна Цветова Гама

Тази калъфка е наличнa в богата гама от нежни и стилни цветове, които ще ви позволят да акцентирате и освежите цялостния интериор на помещението.

Нежна и Стилна

Изработена от висококачествен памучен сатен, калъфката предлага изключителна мекота и комфорт, като същевременно придава стилен и завършен вид на вашето спално бельо.

Декоративно Въженце

Обкантена е с декоративно въженце, наречено паспел, което придава допълнителен стилен акцент и завършен вид на продукта.

Преобразете Интериора

Добавете свежест и модерен дизайн към вашата спалня с тази калъфка от памучен сатен. Подарете си комфорт и релакс по време на сън.

Открийте новия стандарт за стил и комфорт със нашата калъфка от памучен сатен. Преобразете интериора на дома си със спалното бельо от Nani.bg.

Размер: 50см / 70см
 
Състав: Памучен сатен, 100 % памук
Свиваемост: до 10% при пране на 30º
 
Отклонение в размерите в см: +/- 3% по БДС
Произведено от:
ROXYMA DREAM


ЗАБЕЛЕЖКА: Nani.BG си запазва правото да променя цените и описанието на представените продукти без предизвестие. Изображенията са илюстративни, описващи общите характеристики на продуктите и насочващи кой от тях е добре да потърсите и е възможно да не съвпадат с цвета и/или вид и размер на стоката. В описанието е възможно да има допуснати неточности.
Моля, обърнете внимание, че цветовете на вашия монитор могат да се различават от оригиналните цветове.