Търсене

Разширено търсене

Коледна декоративна възглавница 9244

[SPM-ChristmasPill-9244]
19.64лв. 24.55лв.

Декоративната възглавничка с коледни мотиви и цветен принт е прекрасен начин да донесете уют и празнично настроение на вашия дом. Тази възглавничка е идеален подарък за близките ви, който ще ги зарадва и ще внесе усещане за топлина и вълшебство в коледната вечер.

С висококачествена изработка и издръжлив материал, тази възглавничка ще издържи на времето и ще запази ярките си цветове. Материята е изработена от мек поликотън, който осигурява комфорт и удобство при употреба. За пълнеж се използват силиконови фибри, които допринасят за мекотата и формата на възглавницата.

Не пропускайте възможността да добавите този стил към вашата стая, особено по време на коледните празници. Заложете на декоративни възглавници, за да създадете уютна и празнична атмосфера у дома, която ще напомня за магията на Коледа.

 
Размер: 45 см. х 45 см.
 
Препоръчителна температура за пране 30 градуса!

Не използвайте избелващи препарати! Не подлежи на термична обработка.

!!! Срок за изработка и доставка до 10 работни дни. (Произвежда се след потвърждаване на поръчка ви.)ЗАБЕЛЕЖКА: Nani.BG си запазва правото да променя цените и описанието на представените продукти без предизвестие. Изображенията са илюстративни, описващи общите характеристики на продуктите и насочващи кой от тях е добре да потърсите и е възможно да не съвпадат с цвета и/или вид и размер на стоката. В описанието е възможно да има допуснати неточности.
Моля, обърнете внимание, че цветовете на вашия монитор могат да се различават от оригиналните цветове.