Търсене

Разширено търсене

Комплект 2 малки възглавници, анатомични Aloe Vera Deep Relax

[EkTe-2PALOEDEEP]
43.45лв. 79.00лв.

Две на цената на една !
Възглавницата Sleepmode Aloe Vera Deep Relax е изработена в специален ергонимичен дизайн, така че да осигури максимална опора на шийните прешлени и главата и спомга за отпускането на мускулите на врата, главата и раменния пояс. Резултатът е дълбок релаксиращ ефект и значително подобряване в качеството на вашия сън.
Възглавницата Aloe Vera Deep Sleep е има ядро от профилирана Sonnocell пяна , а калъфът е изработен от текстил обработен с Алое Вера, която има естествен мускулен и невро-релаксиращ ефект.
Също така Алое Верата е прочута с антибактериалното си действия, а освен това е хипоалерген, т.е. не предизвиква алергии и дразнения дори на най- чувствителните типове кожа.
 
Ядро: Профилирана високоеластична Sonnocell пяна
Калъф: Текстил Aloe Vera
 
Размер: 48 / 32 / 12cm

Произведена в България

!!! Време и срок за изработка до 7 работни дни. (Произвежда се след потвърждаване на поръчка ви.)

производител и търговец на качествени матраци
ЕкотехЕкотех


ЗАБЕЛЕЖКА: Nani.BG си запазва правото да променя цените и описанието на представените продукти без предизвестие. Изображенията са илюстративни, описващи общите характеристики на продуктите и насочващи кой от тях е добре да потърсите и е възможно да не съвпадат с цвета и/или вид и размер на стоката. В описанието е възможно да има допуснати неточности.
Моля, обърнете внимание, че цветовете на вашия монитор могат да се различават от оригиналните цветове.