Търсене

Разширено търсене

Комплект 2 малки възглавници Bamboo anatomic

[EkTe-puh10]
49.00лв. 98.00лв.

Две на цената на една !
Удобната възглавница е едно от задължителните условия за здрав и непробуден сън. Анатомичната възглавница Sleepmode Bamboo Anatomic съчетава в себе си ядро от високоеластична пяна, което следва анатомичните извивки на врата и главата и поддържа раменете в правилна позиция, независимо дали спите по гръб или на една страна. Усещането за комфорт се допълва от приятния допир на калъфа изработен от висококачествен дишащ текстил с бамбукови нишки.
Ядрото на Sleepmode Bamboo Anatomic има анатомична форма, която следва естествените извивки на главата и врата, като по този начин не позволява изкривяването и излишното напрежение. Ядрото е изработено с напречни прорези, което допринася за по-добрата циркулация на въздуха и позиционирането на главата. Пяната от която е изработена сърцевината на възглавницата е със средна твърдост, което не позволява потъването на по-тежките части. Възглавницата помага при хъркане, болки във врата и гърба.
Калъфът на Sleepmode Bamboo Anatomic е изработен от дишащ, антибактериален, хипоалергенен текстил със високо съдържание на бамбукови нишки. Допирът с него създава усещане за прохлада, не запарва и не запотява. 3D лентата от двете страни на калъфа осигуряват постоянната циркулация на въздуха през ядрото, като по този начин възпрепятстват задържането на влага и образуването на микроорганизми.
 
Easy clean системата с цип, позволява лесното сваляне и почистване на калъфа.
 
Ядро: Пяна с висока плътност
 
Калъф: Текстил Bamboo
3D странична лената
Калъфът е подходящ за пране на температура до 40 градуса.
Цип
 
Размер: 48 / 32 / 12cm
 
Доставя се в сигурна вакуумна опаковка

Произведена в България

!!! Време и срок за изработка до 7 работни дни. (Произвежда се след потвърждаване на поръчка ви.)

производител и търговец на качествени матраци
ЕкотехЕкотех


ЗАБЕЛЕЖКА: Nani.BG си запазва правото да променя цените и описанието на представените продукти без предизвестие. Изображенията са илюстративни, описващи общите характеристики на продуктите и насочващи кой от тях е добре да потърсите и е възможно да не съвпадат с цвета и/или вид и размер на стоката. В описанието е възможно да има допуснати неточности.
Моля, обърнете внимание, че цветовете на вашия монитор могат да се различават от оригиналните цветове.