Търсене

Разширено търсене

Кувертюра микро плюш Софт сиво

[RD-KOV-Soft-Sivo]
45.00лв.

Опции: Kрайната цена на продукта се получава, като към стойността му се добавя стойността на избраните опции.

Размер:

Кувертюра микро плюш Софт сиво

Представяме ви двулицева микроплюш Кувертюра - идеалното допълнение към декора на дома ви! Този микроплюш се отличава с луксозно усещане, което е несравнимо. Едната страна е изработена от изключително мек микроплюш, а другата страна е с деликатни и красиви украшения от микрофибър. Тази уникална комбинация от материали осигурява уютно и стилно докосване във всяко жилищно пространство.

Изработено с изключително внимание към детайла, това покривало от микроплюш е покрито с тънка вата и е обточено с красива бежов кант. Това завършващо докосване придава на продукта вид, който със сигурност ще впечатли гостите ви. 

В nani.bg разбираме, че качеството и стилът са важни за вас, затова сме горди да ви предложим този изключителен продукт. Кувертюра микро плюш с внимание към детайла, за да отговори на най-високите ви стандарти. Така че защо да чакате? Повишете нивото на домашния си интериор още днес с двулицева Кувертюра микро плюш от nani.bg!

Състав на плата:  100 % полиестер
Пълнеж: 100% силиконова вата
 
Размер:
ШиринаДължинаЦена
150 22045.00лв.
200 22060.00лв.
Произведено от:
ROXYMA DREAM


ЗАБЕЛЕЖКА: Nani.BG си запазва правото да променя цените и описанието на представените продукти без предизвестие. Изображенията са илюстративни, описващи общите характеристики на продуктите и насочващи кой от тях е добре да потърсите и е възможно да не съвпадат с цвета и/или вид и размер на стоката. В описанието е възможно да има допуснати неточности.
Моля, обърнете внимание, че цветовете на вашия монитор могат да се различават от оригиналните цветове.