Търсене

Разширено търсене

Лятна oлекотена завивка, Манила

[IZI-LOz150-Manila]
22.80лв.

Опции: Kрайната цена на продукта се получава, като към стойността му се добавя стойността на избраните опции.

Размер:

Представяме ви нашата лятна олекотена завивка, идеална за осигуряване на комфорт и свежест през топлите месеци. Тази лека завивка е изработена от висококачествена микрофибърна материя от 100% полиестер, която осигурява мекота, дишане и лесно почистване. Със своя размер 150x210 cm, той е подходящ за единични легла или за хора, които предпочитат самостоятелна завивка през лятото.

Вътрешността на завивката е пълна с хипоалергенна силиконова вата с тегло 150 гр/м², осигуряваща отлична изолация и поддържаща формата си. Капитонираната конструкция с конци допринася за равномерното разпределение на пълнежа и удължава живота на продукта.

Тази олекотена завивка може да се пере в пералня при 30°C, като се гарантира лесна поддръжка и дълготрайна свежест. Произведена в България, тази завивка представлява отличен избор за тези, които търсят удобен и екологичен вариант за сън през летните нощи.

Силиконова вата - 150гр/м2

Състав: 100% Полиестер

ШиринаДължинаЦена
150 21022.80лв.
200 21028.90лв.


ЗАБЕЛЕЖКА: Nani.BG си запазва правото да променя цените и описанието на представените продукти без предизвестие. Изображенията са илюстративни, описващи общите характеристики на продуктите и насочващи кой от тях е добре да потърсите и е възможно да не съвпадат с цвета и/или вид и размер на стоката. В описанието е възможно да има допуснати неточности.
Моля, обърнете внимание, че цветовете на вашия монитор могат да се различават от оригиналните цветове.