Търсене

Разширено търсене

Матрак iSleep - Baby FRIENDS

[iSleep-BabyFRIENDS]
159.00лв.

Опции: Kрайната цена на продукта се получава, като към стойността му се добавя стойността на избраните опции.

Размер:

БЕБЕШКИ МАТРАК С АНТИБАКТЕРИАЛЕН ТЕКСТИЛ И СВЕЖ ДИЗАЙН
Baby Friends е твърд, ортопедичен бебешки матрак. Ядрото му е от 100% високоеластична пяна, която осигурява правилна позиция на гръбнака и крайниците, препоръчителна за периода на интензивен растеж. За да спи вашето бебе още по-спокойно, добавихме комфортен слой пяна в текстила за най-деликатен контакт с нежната бебешка кожа. Текстилът е с антиалергична и антибактериална обработка.
 
Baby Friends не съдържа кокос и осигурява здравословна среда за сън с максимална проветривост и извеждане на влагата.
 
Матракът може да се обръща и върти, като се препоръчва завъртането в позицията глава-крака поне два пъти годишно. Това възпрепятства износването на материалите на едно място и гарантира по-спокоен и комфортен сън за вашето дете. 
 
За максимална хигиена е добре върху матрака да се използва непромокаем протектор, както и самият матрак да се постави на подматрачна рамка. Рамките на isleep са висококачествени и се сглобяват лесно, подобряват комфорта и не позволяват задържане на влага и прах.
 
Матраците на isleep се опаковат на вакуумирано руло, което ги запазва идеално чисти до тяхното отваряне и не позволява контакт с външната среда.
  • Високоеластична пяна за правилна позиция на тялото
  • Не задържа влага - хигиенична среда за съд
  • Антиалергичен и антибактериален текстил
  • Без кокос

Ниво на твърдост: твърд

ШиринаДължинаЦена
70 130199.00лв.
60 120159.00лв.
65 110159.00лв.
70 140219.00лв.

Цена за нестандартен размер: 225 лв/кв.м. 

Височина: 10см
Гаранция: 5 години

Произведен в Италия

Произведено от:
iSleep


ЗАБЕЛЕЖКА: Nani.BG си запазва правото да променя цените и описанието на представените продукти без предизвестие. Изображенията са илюстративни, описващи общите характеристики на продуктите и насочващи кой от тях е добре да потърсите и е възможно да не съвпадат с цвета и/или вид и размер на стоката. В описанието е възможно да има допуснати неточности.
Моля, обърнете внимание, че цветовете на вашия монитор могат да се различават от оригиналните цветове.