Търсене

Разширено търсене

Възглавница Tempur Comfort Pillow Cloud

[HD-Tem-ComfortPillowCloud]
450.00лв.

Опции: Kрайната цена на продукта се получава, като към стойността му се добавя стойността на избраните опции.

Размер:

ОПИСАНИЕ НА ПРОДУКТА

Изработена със специалния материал TEMPUR ES (Extra-Soft) за осигуряване на иновативен баланс на мекота и опора, идеална за тези, които желаят опората, която им осигурява TEMPUR, но с по-меко усещане.

СЪЗДАДЕНИ, ЗА ДА НОСЯТ ЗДРАВЕ

Тъй като освобождаващият напрежението материал ТЕМПУР е термочувствителен и високо еластичен, възглавницата наистина се влияе от телесната температура и теглото ви.
Поема естествените извивки на главата и врата и ги поддържа на еднакво ниво с гръбначния стълб.
Отворените клетки променят позицията си под влияние на напрежението и превръщат себе си в гостоприемно гнездо за вашата глава и врат, облекчавайки болките ви и осигурявайки ви по-спокоен сън.

АНАТОМИЧЕН ДИЗАЙН
Невероятните свойства на освобождаване на напрежението и правилната анатомична позиция на тялото осигуряват комфорт и правилна опора за гръбнака.

Размери:

ШиринаДължинаЦена
50 70450.00лв.
47 65450.00лв.
Произведено от:
TEMPUR


ЗАБЕЛЕЖКА: Nani.BG си запазва правото да променя цените и описанието на представените продукти без предизвестие. Изображенията са илюстративни, описващи общите характеристики на продуктите и насочващи кой от тях е добре да потърсите и е възможно да не съвпадат с цвета и/или вид и размер на стоката. В описанието е възможно да има допуснати неточности.
Моля, обърнете внимание, че цветовете на вашия монитор могат да се различават от оригиналните цветове.