Търсене

Разширено търсене

Памучна кувертюра Пегас

[RD-Kov-Pegas]
55.00лв.

Опции: Kрайната цена на продукта се получава, като към стойността му се добавя стойността на избраните опции.

Размер:

Представяме ви Памучна Кувертюра - идеалното допълнение към всеки домашен декор! Тези Кувертюа е красив с двулицев дизайн, от едната страна са изобразени светла гама от сиви орнаменти, а от другата - сива гама с бели орнаменти. Сложната орнаментика на кувертюрата ще добави нотка свежест и елегантност към вашето жилищно пространство.

Изработени от материали с високо качество, едновременно издръжливи и дълготрайни. Независимо дали искате да създадете уютна атмосфера в спалнята си тези Кувертюри са идеалният избор за домът ви.

В nani.bg се гордеем с това, че предлагаме на клиентите си най-доброто в областта на домашния декор. С Кувертюрите от Памук можете да превърнете жилищното си пространство в убежище на комфорт и стил. Поръчайте сега и сами изпитайте разликата!

Състав:

50 % памук, 50% полестер

 
Размер:
ШиринаДължинаЦена
150 22055.00лв.
200 22069.00лв.
Произведено от:
ROXYMA DREAM


ЗАБЕЛЕЖКА: Nani.BG си запазва правото да променя цените и описанието на представените продукти без предизвестие. Изображенията са илюстративни, описващи общите характеристики на продуктите и насочващи кой от тях е добре да потърсите и е възможно да не съвпадат с цвета и/или вид и размер на стоката. В описанието е възможно да има допуснати неточности.
Моля, обърнете внимание, че цветовете на вашия монитор могат да се различават от оригиналните цветове.