Търсене

Разширено търсене

Протектор за възглавница COTTON

[DRE-PpillProt-COTTON]
14.00лв.

ПРОТЕКТОР за възглавница, непромокаем и двойнодишащ.

100% естествени памучни влакна. Памукът е едно от най-старите влакна, използвани при производството на текстил. Тези специални влакна винаги са много ценни заради своята мекота. В действителност, „памук“, в стария индуски език, означава „фини тъкани”.

Създадохме COTTON, именно заради тези характеристики, които го отличават с ултрафина повърхност и приятен допир. Освен това, с памука е хладно през лятото, топло през зимата и винаги безшумно и комфортно.

!!! Протекторът е с размер съобразен за възглавница:  50 см / 70 см

Произведено от:
Dream On


TBI credit Този продукт може да бъде закупен на изплащане с Tи Би Ай Кредит, ако сумата на цялата Ви покупка е над 200лв. и всички продукти които закупувате имат знака за разплащане през Ти Би Ай

ЗАБЕЛЕЖКА: Nani.BG си запазва правото да променя цените и описанието на представените продукти без предизвестие. Изображенията са илюстративни, описващи общите характеристики на продуктите и насочващи кой от тях е добре да потърсите и е възможно да не съвпадат с цвета и/или вид и размер на стоката. В описанието е възможно да има допуснати неточности.
Моля, обърнете внимание, че цветовете на вашия монитор могат да се различават от оригиналните цветове.