Търсене

Разширено търсене

Пуф Ekotex Пирамида, Mochaccino

[EkTe-puf-Piram-Mochaccino]
212.00лв.

Представяме ви нашите Барбарони - най-доброто допълнение към вашия дом, двор, ресторант или място за къмпинг! Нашите пуфове от Екотекст се отличават със свежест и комфорт, които ще ви накарат да се почувствате напълно спокойни.
Изработени от специална водоустойчива материя с UV защита, тези пуфове са проектирани да издържат на изпитанието на времето. Изключително еластичният пълнеж от пяна, който копира формата на тялото ви, гарантира несравним комфорт.
Сърцевината на пуфовете Барбарони е изработена от полиуретанова пяна с висока плътност и микроклетъчна структура, която осигурява дълготрайност. Уникалният дизайн, съчетан с пълнежа, гарантира пълноценна релаксация.
Калъфът също е изработен от водоустойчива материя с UV защита, като същевременно остава дишащ и предотвратява натрупването на влага. Лентата с цип позволява циркулация на въздуха и лесно машинно пране след отстраняване на пълнежа. Изберете Ecotex Barbarone за свежо и комфортно допълнение към вашето пространство.
 

Размер: Дължина 140, Ширина 80, Височина 40

 
*Важно!
Подгответе подходящ чувал, плик или торба, където да приберете пълнежа преди да изперете калъфа. Изпирането се препоръчва да се извършва не повече от 2-3 пъти годишно – най-добре преди началото на пролетно-летния сезон и след приключването му.
Платът позволява лесно почистване на калъфа , с мокра кърпа или гъба. Възможно е и третиране с препарати против лекета.
 
2 години за текстила

Произведена в България

!!! Време и срок за изработка до 7 работни дни. (Произвежда се след потвърждаване на поръчка ви.)

производител и търговец на качествени матраци
ЕкотехЕкотех


ЗАБЕЛЕЖКА: Nani.BG си запазва правото да променя цените и описанието на представените продукти без предизвестие. Изображенията са илюстративни, описващи общите характеристики на продуктите и насочващи кой от тях е добре да потърсите и е възможно да не съвпадат с цвета и/или вид и размер на стоката. В описанието е възможно да има допуснати неточности.
Моля, обърнете внимание, че цветовете на вашия монитор могат да се различават от оригиналните цветове.