Търсене

Разширено търсене

Спално бельо памук Taupe гигант

[SB-SklPre-ABasicsGigant]
43.40лв. 62.00лв.
Този продукт е с безплатна доставка!

Спално бельо паму Taupe

Внесете красота и стил във вашата спалня със Спално бельо памук Taupe. Поставете завивка и я разстелете върху чаршафите, за да завършите с вкус всяко легло. С двете калъфки за възглавници  придобие завършен вид. Комбинирайки модерно усещане с ежедневния комфорт, комплектът за завивка се съчетава добре както в семейните спални така и в стаите за гости.

Двоен комплект Гигант
  • Плик за завивка 220 х 230см. – 1бр.
  • Калъфка 50 x 80cm. - 2бр.

Привлекателен външен вид и уютен комфорт във всяка спалня. Върховна мекота в съчетана с добре дишащата тъкан. Този комплект чаршафи предлага както трайност, така и мекота на допир благодарение на състава си - 100 памук - бархет.

Чудесен избор за употреба през цялата година с луксозната си мекота.
 
Успокояваща топлина
В допълнение към спалнята ви с усещане за свеж и изчистен вид, комплектът от 100% памук  е добър избор за топлина през студените нощи.
 
Лесно почистване чрез машинно пране, свиваемост до 5%
Произведено от:
AmazonBasicsAmazonBasics


ЗАБЕЛЕЖКА: Nani.BG си запазва правото да променя цените и описанието на представените продукти без предизвестие. Изображенията са илюстративни, описващи общите характеристики на продуктите и насочващи кой от тях е добре да потърсите и е възможно да не съвпадат с цвета и/или вид и размер на стоката. В описанието е възможно да има допуснати неточности.
Моля, обърнете внимание, че цветовете на вашия монитор могат да се различават от оригиналните цветове.