Търсене

Разширено търсене

ТЕД Възглавница Sleep Relax memory

[Te-pro04-Vuz-SleepRelaxMe]
64.50лв. 86.00лв.

Докосни се до спокойствието

Изпитай най-добрия комфорт на съня с възглавницата Sleep Relax Memory. Тази мека възглавница от мемори пяна е наситена с есенция от лайка, известна със своите успокояващи и релаксиращи ефекти, осигуряващи спокоен и спокоен нощен сън.

Благодарение на адаптивната мемори пяна, възглавницата Sleep Relax Memory се адаптира лесно към формата на врата и главата, осигурявайки отлична опора и правилно изравняване на гръбначния стълб.

Вентилираната повърхност на възглавницата Sleep Relax Memory позволява на въздуха да циркулира свободно, създавайки отличен климат за сън. Тази функция ще ти помогне да усетиш прохлада по време на сън.

3D AirMesh мрежа помага за регулиране на баланса на влагата в сърцевината на възглавницата. Известно е, че тази технология регулира телесната температура, поддържайки приятна хладна температура през лятото и по-топла през зимата.
 
Възглавницата Sleep Relax Memory е подходяща за всички позиции на сън: независимо дали спиш настрани, корем или гръб, тази възглавница е проектирана да гарантира твоя комфорт, като осигурява точното количество опора за главата.

Размери: 40 x 60 x 12см

Материал: Вентилирана, ароматизирана мемори пяна с лайка
Калъф: трико 100% полиестер
Калъф с цип: текстил 100% полиестер, лента 3D AirMesh

.

Произведено от:
матраци ТЕД


ЗАБЕЛЕЖКА: Nani.BG си запазва правото да променя цените и описанието на представените продукти без предизвестие. Изображенията са илюстративни, описващи общите характеристики на продуктите и насочващи кой от тях е добре да потърсите и е възможно да не съвпадат с цвета и/или вид и размер на стоката. В описанието е възможно да има допуснати неточности.
Моля, обърнете внимание, че цветовете на вашия монитор могат да се различават от оригиналните цветове.