Търсене

Разширено търсене

Терапевтично одеяло, 6.5 кг, 135 x 200 см, Сивo

[SB-Ode-4311536144813]
98.00лв. 132.00лв.

Опции: Kрайната цена на продукта се получава, като към стойността му се добавя стойността на избраните опции.

Размер:
Този продукт е с безплатна доставка!

Пъхнете се под 6.5 кг-килограмовото одеяло с тежести и се насладете на усещането за релакс. Стъклени мъниста, вградени в камери, му придават приятна тежест
Уютната калъфка от полар се чувства удобно на кожата и предлага топлина и сигурност за студените нощи
Елегантният ватиран модел не само придава модерен вид на одеялото, но също така осигурява равномерно разпределение на тежестта

Ползи за здравето: Насладете се на по-дълбок сън, облекчаване на стреса и по-добро настроение благодарение на успокояващия ефект на нашето утежнено одеяло
Вашият сън е от решаващо значение за вашето здраве и благополучие. С нашето висококачествено одеяло можете да издигнете комфорта си при сън на следващото ниво
Луксозното утежнено одеяло за спокоен сън

- Размер: 135x200 см
- Тегло: 6.5 кг

Можете вече сте чували за многобройните предимства на одеялото с тежести. Тези иновативни одеяла са не само невероятно удобни, но също така могат да помогнат за насърчаване на спокоен, дълбок сън. Ако търсите висококачествено одеяло с тежести, което ви предлага несравнимо качество на съня, тогава нашето одеяло с тежести е идеалният избор за вас. Нека ви запознаем с всички невероятни характеристики и предимства на това одеяло.

Пъхнете се под утежненото одеяло и се насладете на усещането за релакс. Вградените в камери стъклени мъниста му придават приятна тежест и разпределят тежестта равномерно върху цялото тяло. Лекият натиск може да подобри качеството на съня.

- може да осигури спокоен сън и срещу стрес и безпокойство!
- дори натискът може да донесе вътрешен мир
- Облекчаване на нарушенията на съня: Хората, които страдат от нарушения на съня като безсъние, често съобщават за подобрение в качеството на съня си, когато използват одеяло с тежести.
- Насърчаване на по-дълбок сън: Нежното тегло на одеялото помага за успокояване на тялото ви и облекчаване на стреса. Това може да помогне за насърчаване на по-дълбок, по-спокоен сън. Одеяло с тежести, като нашето, може да направи различни неща с ползи за здравето.

Ето някои от основните предимства:

Предимствата на одеялото с тежести Нашето утежнено одеяло е не само функционално, но и стилно. Отличава се с елегантен модел на капитониране, който не само създава привлекателен външен вид, но също така помага за равномерното разпределение на тежестта върху цялото одеяло. Това осигурява постоянен натиск върху тялото ви, за да ви даде усещане за релаксация и благополучие. Капитонираният модел също така придава на одеялото модерна и елегантна нотка, която се вписва идеално във всяка атмосфера на спалнята.Ватирано удобно одеяло за допълнителен комфорт Калъфката на нашето утежнено одеяло е изработена от висококачествен полар, която е не само невероятно мека и удобна, но и издръжлива и лесна за поддръжка. Поларената материя е нежна на кожата и придава усещане за лукс и уют. Той е идеален за усещане за топлина и уют в студените зимни дни.

Калъфка от мек пухкав полар

- с капитониране и кантове по цялата повърхност
- гръб от еластичен микрофибър
- лицева част от мек плюш
- спете добре, с усещането за нежна прегръдка

Произведено от:
DekorDekor


ЗАБЕЛЕЖКА: Nani.BG си запазва правото да променя цените и описанието на представените продукти без предизвестие. Изображенията са илюстративни, описващи общите характеристики на продуктите и насочващи кой от тях е добре да потърсите и е възможно да не съвпадат с цвета и/или вид и размер на стоката. В описанието е възможно да има допуснати неточности.
Моля, обърнете внимание, че цветовете на вашия монитор могат да се различават от оригиналните цветове.