Търсене

Разширено търсене

Топ матраци Латекс 8см

[EK-pro05-topmatrak]
351.00лв.

Опции: Kрайната цена на продукта се получава, като към стойността му се добавя стойността на избраните опции.

Размер:
Качване до етаж:
Този продукт е с безплатна доставка!

Латекс топ-матракът с височина 7 см, произведен от 100% латекс, е идеален за всеки, който има проблеми със съня и спи на неудобен матрак. Този топ-матрак ще осигури максимална подкрепа и комфорт, повишавайки еластичността на латекса и създавайки опора в безброй точки на допир. Той успокоява мускулатурата, предотвратява изтръпването на крайниците и следва извивките на тялото, предоставяйки необичаен комфорт.
 
Латекс топ-матракът е подходящ за всякакви матраци и може да се използва на канапета, разтегателни дивани и легла. Той е лесен за пренасяне, което го прави удобен при почивки на вили, хотели и къмпинги.
 
Този матрак осигурява комфорт, еластичност и енергия през целия сън. Той се нагаждат към формите на тялото, улеснява движенията през нощта и предоставя вентилация и преветриване благодарение на отворената клетъчна структура и вентилационните канали. Освен това, той е антиалергичен, антистатичен и антибактериален, създавайки здравословна среда за сън и предпазвайки от разпространението на прахови червеи.
 
Техническите характеристики на латекс топ-матрака включват вътрешен нетъкан текстил, външен калъф от 100% полиестер с цип, вата от 100% полиестер с дебелина 200гр/м2 и височина на матрака 7 см. Той е дишащ, антибактериален, антистатичен, антиалергичен, антиакарен, рециклиращ се и без пружини. Освен това, той предоставя независими опорни точки, анатомичен дизайн и средна твърдост.
 
Латекс топ-матракът се предлага с гаранция от 5 години и може да се изработи специално по индивидуални размери с наценка от 15%. Изработката обикновено отнема до 10 работни дни.


Внимание!!! Посочените размери не се подържат в производство, но могат да бъдат произведени по индивидуална поръчка при желание на клиента.

*** Топматрак изработено по ваша индивидуална поръчка и размери, не подлежи на връщане съгласно Разпоредбите на чл. 50–56, т. 3 от Закона за защита на потребителите.


Произведено от:
ЕКОН


ЗАБЕЛЕЖКА: Nani.BG си запазва правото да променя цените и описанието на представените продукти без предизвестие. Изображенията са илюстративни, описващи общите характеристики на продуктите и насочващи кой от тях е добре да потърсите и е възможно да не съвпадат с цвета и/или вид и размер на стоката. В описанието е възможно да има допуснати неточности.
Моля, обърнете внимание, че цветовете на вашия монитор могат да се различават от оригиналните цветове.