Търсене

Разширено търсене

Хавлиени кърпи DF печат 30x50 ПРАЗНИК С ДИНО

[PNG-kur-4080300096]
4.99лв.

Коледните празници са време за топлина, уют и добро настроение. За да създадете коледна атмосфера у дома, можете да използвате различни декорации и аксесоари, като например хавлиени кърпи с коледни мотиви. Те са чудесен начин да внесете красота, веселие и уют във вашите домове.

Хавлиените кърпи с коледни десени са изработени от висококачествени материали като памук или смес от памук и полиестер. Памучните кърпи са меки, абсорбиращи и приятни за допир. Сместа от памук и полиестер предлага допълнителна здравина и издръжливост.

Коледните десени включват снежинки, елхи, звезди, дядо коледи и други популярни символи на празничния сезон. Те са олицетворение на радостта и топлината на Коледа и ще направят вашата битка още по-приветлива.

Хавлиени кърпи с коледни десени са чудесен начин да внесете празнично настроение във вашите домове. Изберете от разнообразие от материали, дизайни и размери, за да намерите най-подходящите за вашите нужди. Нека тази Коледа вашите домове да са още по-топли, уютни и красиви с помощта на коледните хавлиени кърпи

Състав: 80%Памук, 20% Полиестер.

Размери: 30 x 50см.

Произведено от:
PNG / Панагюрище 1962


ЗАБЕЛЕЖКА: Nani.BG си запазва правото да променя цените и описанието на представените продукти без предизвестие. Изображенията са илюстративни, описващи общите характеристики на продуктите и насочващи кой от тях е добре да потърсите и е възможно да не съвпадат с цвета и/или вид и размер на стоката. В описанието е възможно да има допуснати неточности.
Моля, обърнете внимание, че цветовете на вашия монитор могат да се различават от оригиналните цветове.