Търсене

Разширено търсене

Хотелски Бели хавлиени кърпи

[Ar-hav-White-HOTEL]
3.42лв.

Опции: Kрайната цена на продукта се получава, като към стойността му се добавя стойността на избраните опции.

Размер:

Открийте нашите висококачествени бели хавлиени кърпи от 100% памук, които предлагат превъзходна здравина и абсорбция. Със своята впечатляваща плътност от 500 g/m², тези кърпи са идеални за хотели, къщи за гости и други условия на интензивна употреба, където издръжливостта е от съществено значение.

Без украсителен борд, тези кърпи имат чист и елегантен вид, който се вписва безпроблемно във всяка обстановка. Тяхната плътна текстура и първокласно качество осигуряват несравнима мекота.

Изработени от висококачествен памук, тези кърпи са както издръжливи, така и меки, гарантирайки, че ще издържат с годините на честа употреба. Тяхната универсална привлекателност ги прави идеални за широк спектър от приложения.

Подобрете имиджа на вашия бизнес с нашите висококачествени бели хавлиени кърпи от 100% памук, които съчетават издръжливост и стил.

 
Състав: 100% памук, 500 гр/м2
 
Размери:
ШиринаДължинаЦена
30 503.42лв.
50 909.23лв.
70 14019.12лв.
комплект31.00лв.
Произведено от:
АРТЕК 92


ЗАБЕЛЕЖКА: Nani.BG си запазва правото да променя цените и описанието на представените продукти без предизвестие. Изображенията са илюстративни, описващи общите характеристики на продуктите и насочващи кой от тях е добре да потърсите и е възможно да не съвпадат с цвета и/или вид и размер на стоката. В описанието е възможно да има допуснати неточности.
Моля, обърнете внимание, че цветовете на вашия монитор могат да се различават от оригиналните цветове.