Търсене

Разширено търсене

Хотелски халат за баня 400гр, бяло

[Ar-Hal-400-white]
52.00лв.

Опции: Kрайната цена на продукта се получава, като към стойността му се добавя стойността на избраните опции.

Размер:

Открийте нашия луксозен хотелски бял памучен халат, изработен от 100% микропамук. Със своята висока плътност от 400 g/m², този халат предлага несравнима мекота и отлични попивателни способности, осигурявайки ви комфорт и свежест след душ.

Дизайнът на този халат включва класическа кройка с шал яка и два външни джоба, което го прави едновременно стилен и функционален. Неговата универсална привлекателност го прави идеален както за хотелиерството, така и за лична употреба, а това е отличен избор за тези, които ценят лукса и комфорта.

Изработен от висококачествен микропамук, този хотелски халат е както издръжлив и мек, гарантирайки, че ще издържи с годините на честа употреба. Неговата елегантна бяла цветова схема го прави лесен за съчетаване с всякакъв декор, което го прави перфектен избор за хотели, Airbnb имоти или дори собствения ви дом.

Подобрете усещането си за  комфорт с нашия хотелски бял памучен халат, който съчетава стил, функционалност и издръжливост.

Цвят: Бял
Състав: 100% микропамук
Плътност: 400 гр/m2
Размер:
ШиринаДължинаЦена
S - M52.00лв.
L - XL52.00лв.
Произведено от:
АРТЕК 92


ЗАБЕЛЕЖКА: Nani.BG си запазва правото да променя цените и описанието на представените продукти без предизвестие. Изображенията са илюстративни, описващи общите характеристики на продуктите и насочващи кой от тях е добре да потърсите и е възможно да не съвпадат с цвета и/или вид и размер на стоката. В описанието е възможно да има допуснати неточности.
Моля, обърнете внимание, че цветовете на вашия монитор могат да се различават от оригиналните цветове.