Търсене

Разширено търсене

3 камерна Възглавница пълнеж пух от патица твърда 850гр

[DC-Pill-3ChamberFirm]
130.00лв.

3 камерна Възглавница Външен пълнеж 50% пух от патица, Вътрешен пълнеж 90% меки пера

Със своята мекота и опора, нашата 3-камерна възглавница EdenDown съчетава най-доброто от два свята! Вътрешната камера, изпълнена с малки меки перца, перфектно запазва формата на Вашата възглавница, докато поддържа врата и главата Ви в правилна позиция, а двете външни камери, изпълнени с мек пух, Ви осигуряват съвършената мекота. Тази перфектна симбиоза от мекота и опра Ви осигурява един комфортен продукт подходящ за всяка поза за спане.

Плат 100% Перкал Памук
Дизайн Обточени със сив паспел

Пълнеж вътрешна камера: 50% Нов Бял Европейски Патешки Пух 50% Патешки Перца
Пълнеж външни камери: 10% Нов Бял Европейски Патешки Пух 90% Патешки Перца

 
СЕРТИФИЦИРАН С OEKO-TEX STANDARD 100
Тъй като за нас е приоритет Вашето здраве и безопасност, всички наши тъкани и пълнежи от пух и пера са сертифицирани съгласно разпоредбите на OEKO-TEX STANDARD 100. 
 
ХИПОАЛЕРГИЧНОСТ 
Всички наши продукти за спално бельо EdenDown са антиалергични.
  • Непропускащ пълнежа перкал памук: Плътно изтъканата структура на специалния перкал памук, който използваме, предпазва фините пухкави влакна да напускат завивката Ви. Това има две основни предимства: първо, целият пълнеж на завивката Ви ще остане в нея, и второ, плътно изтъканият памук действа като бариера и предотвратява навлизането на прахови акари в завивката.
  • Отлично почистен пух и пера: Всички видове пълнежи, които предлагаме от пух и пера, се измиват внимателно в съответствие с най-високите европейски норми (1000 мътност). С нашия изключително чист пух ние Ви гарантираме безопасни нощи без алергии!
ИНСТРУКЦИИ ЗА ПРАНЕ И СУШЕНЕ
  • Изпиране в перална машина на 40° C до 60 ° C при режим за нежно изпиране.
  • Изсушаване в сушилня на ниска температура.
  • Да не се глади и третира с избелващи препарати!
Доказан и уважаван производител 

Произведено в България! 

Down Creators
Down CreatorsDown Creators


ЗАБЕЛЕЖКА: Nani.BG си запазва правото да променя цените и описанието на представените продукти без предизвестие. Изображенията са илюстративни, описващи общите характеристики на продуктите и насочващи кой от тях е добре да потърсите и е възможно да не съвпадат с цвета и/или вид и размер на стоката. В описанието е възможно да има допуснати неточности.
Моля, обърнете внимание, че цветовете на вашия монитор могат да се различават от оригиналните цветове.