Търсене

Разширено търсене

3Dобиколник за кошара Winx

[SPM-4691]
72.60лв.

3D Луксозен обиколник за кошара, изработен специално за комфорта и уюта на вашето бебе. Материалите използвани за изработката са съобразени с нежната бебешка кожа, меки и хипоалергенни.
Материята използвана за направата на обиколника е 20% мек поликотън за лицевата част ( щампата ) и 80% чист, едноцветен памук за задната част ( гърба на обиколника ).
За пълнежа се ползва пухкава силиконова вата, която е хипоалергенна и е подходяща дори и за най - чувствителната кожа. Боите използвани за щампата са наситени и не токсични.
Плътната и нежна нишка на плата позволява използването му, както през зимния сезон, така и през летните горещини. Качеството на материята е гарантирано, дори при многократни изпирания, не губи формата си и не избледнява.

Съдържа 4 части:

  • Страница 2 броя -120 x 50см
  • Ширини 2 броя - 60 x 50см

Препоръчителна температура за пране 30 градуса! Не използвайте избелващи препарати!
Подлежи на термична обработка до 110 градуса! Бельото НЕ се суши в сушилня!
Снимките, които използваме са реални и отговарят напълно на продукта, който ще получите.

Срок за доставка до работни 10 дни.

Произведено в България!ЗАБЕЛЕЖКА: Nani.BG си запазва правото да променя цените и описанието на представените продукти без предизвестие. Изображенията са илюстративни, описващи общите характеристики на продуктите и насочващи кой от тях е добре да потърсите и е възможно да не съвпадат с цвета и/или вид и размер на стоката. В описанието е възможно да има допуснати неточности.
Моля, обърнете внимание, че цветовете на вашия монитор могат да се различават от оригиналните цветове.