Търсене

Разширено търсене

3D Плажни кърпи Kids Уинкс Клуб

[SPM-PK-6618]
31.62лв. 37.20лв.

Опции: Kрайната цена на продукта се получава, като към стойността му се добавя стойността на избраните опции.

Размер:

Пригответе се за плажно забавление с нашите 3D плажни кърпи за деца! Тези кърпи не са само невероятно меки и удобни, но и със зашеметяващ 3D дизайн, който ще накара детето ви да се почувства като в собствения си малък рай. Изработени от най-висококачествени български материали, тези кърпи са здрави и дълготрайни, идеални за всички плажни приключения на вашето дете. Вашето малко дете ще обича да се сгушва в мекотата на тези кърпи след дълъг ден на игра на слънце. С нашите 3D детски плажни кърпи детето ще бъде обект на завист от страна на всичките си приятели. Ярките цветове и сложните дизайни ще завладеят въображението им и ще ги забавляват часове наред. Така че защо да чакате? Добавете малко вълнение към плажния ден на детето си с нашите 3D детски плажни кърпи още днес! Повярвайте ни, няма да останете разочаровани.

Съдържа: 400гр на кв.м

  • 70% памук и
  • 30% полиестер.
ШиринаДължинаЦена
70 14037.20лв. 31.62лв.
80 16042.00лв. 35.70лв.

Предимствата на хавлиените кърпи са в това, че не пускат боя при пране. Не пускат мъхчета. Не се свиват и не губят формата си.

Препоръчителна температура за пране 30 градуса с препарати за цветно пране. Подлежи на термична обработка.

Изделието отговаря напълно на снимката!

!!! Срок за доставка до 10 работни дни. (Произвежда се след потвърждаване на поръчка ви.)ЗАБЕЛЕЖКА: Nani.BG си запазва правото да променя цените и описанието на представените продукти без предизвестие. Изображенията са илюстративни, описващи общите характеристики на продуктите и насочващи кой от тях е добре да потърсите и е възможно да не съвпадат с цвета и/или вид и размер на стоката. В описанието е възможно да има допуснати неточности.
Моля, обърнете внимание, че цветовете на вашия монитор могат да се различават от оригиналните цветове.