Търсене

Разширено търсене

3D Плажни кърпи Summer INFINITE

[SPM-PK-5032]
31.62лв. 37.20лв.

Опции: Kрайната цена на продукта се получава, като към стойността му се добавя стойността на избраните опции.

Размер:

Върховно плажно изживяване с нашите 3D плажни кърпи от лятната серия! Изработени от висококачествени български материали, нашите плажни кърпи са невероятно меки, удобни и идеални за излежаване под слънцето. Със свежи и ярки летни десени тези кърпи ще ви накарат да се откроявате на плажа и ще ви оставят да се чувствате свежи през целия ден. Нашите 3D плажни кърпи са задължителна придобивка за всеки любител на плажа, като осигуряват комфорт и стил. Така че грабвайте слънцезащитния си крем и тръгвайте към плажа с нашите красиви 3D плажни кърпи от лятната серия. Поръчайте сега и изживейте най-доброто плажно приключение!

Съдържа: 400гр на кв.м

  • 70% памук и
  • 30% полиестер.
ШиринаДължинаЦена
70 14037.20лв. 31.62лв.
80 16042.00лв. 35.70лв.

Предимствата на хавлиените кърпи са в това, че не пускат боя при пране. Не пускат мъхчета. Не се свиват и не губят формата си.

Препоръчителна температура за пране 30 градуса с препарати за цветно пране. Подлежи на термична обработка.

Изделието отговаря напълно на снимката!

!!! Срок за доставка до 10 работни дни. (Произвежда се след потвърждаване на поръчка ви.)ЗАБЕЛЕЖКА: Nani.BG си запазва правото да променя цените и описанието на представените продукти без предизвестие. Изображенията са илюстративни, описващи общите характеристики на продуктите и насочващи кой от тях е добре да потърсите и е възможно да не съвпадат с цвета и/или вид и размер на стоката. В описанието е възможно да има допуснати неточности.
Моля, обърнете внимание, че цветовете на вашия монитор могат да се различават от оригиналните цветове.