Видове плащане

Поръчаните стоки могат да бъдат платени по следния начин

  • Разплащане при доставка
  • Разплащанe през ePay.BG
  • Банков превод
  • TBI кредит

 

 

  1. Разплащане при доставка
    За всички стоки с нестандартни размери(*) е нужно предварително капариране в размер на 50% от стойността, а за такива с уникални размери(по желание на клиента)(**) - капаро в размер 90% от стойността на продукта.

* Получената стока по куриер е дължима при самата доставка. Всички плащания са отбелязани в цената на поръчката. При оформянето на поръчката и на посочения от Вас e-mail Вие ще бъдете информирани за окончателната цена на заявените от Вас продукти. Вие не дължите нищо повече от посочената цена на поръчката, която включва цената на продукта + разходите по доставката.

  1. Разплащанe през ePay.BG

* ePay.bg е система за плащанe с банкови карти и микросметки чрез Интернет. Системата предоставя възможност на всеки регистриран клиент да пазарува стоки и услуги чрез Интернет, като плаща с банкова карта и/ или със своята микросметка в ePay.bg.
За разплащане могат да се използват следните платежни средства: дебитна карта с логото на БОРИКА, международни кредитни карти MasterCard, Visa и микросметка.

  1. Банков превод

* Вие можете да платите поръчаната стока чрез банков превод на посочената банкова сметка

"ПЪРВА ИНВЕСТИЦИОННА БАНКА" АД
IBAN: BG46FINV91501017227240
BIC: FINVBGSF
Получател: "СПАЛНОБЕЛьО.БГ" ЕООД

* След като сте оформили Вашата поръчка, Вие дължите посочената крайна цена в нея, която включва цената на продукта/продуктите + разходите по доставката.

* Доставката се извършва с куриер без да е необходимо да заплащате нещо допълнително.

  1. TBI кредит

* Ти Би Ай Банк ЕАД отпуска целево средства за закупуването на избрани от клиента продукти. Средствата за одобрените кандидати се превеждат директно по сметката на СПАЛНОБЕЛьО.БГ. Клиентът получава стоките веднага. Погасяване - чрез вноски към Ти Би Ай Банк ЕАД. За кредит могат да кандидатстват: физически лица - пълнолетни български граждани или постоянно пребиваващи чужденци с регулярни доходи; юридически лица. Можете да получите кредит само с данни от личната карта и подписано „Искане-декларация за потребителски кредит"..

 

НАНИ.БГ ВИ ПОЖЕЛАВА ПРИЯТНО ПАЗАРУВАНЕ!