Търсене

Разширено търсене
Новини Сортировка по цена
 
box_bg_l.gif.
Няколко съвета при избора на матрак   Дата: 03 декември 2010 г.
Накратко:


Съдържание:
След дългогодишен опит и практика, искаме да ви насочим с няколко съвета при избора на матрак.

Нека да поговорим за това защо сте тук!?
Събуждате ли се сковани и с болки? Спите ли на матрак който не е сменян поне 10 години? Спите ли по-добре когато сте на почивка, от колкото в собствената си спалня?
Каквато и да е причината, покупката на матрак е една от малкото покупки, с която правите и сериозна инвестиция за комфортният си сън и профилактика за гръбначният ви стълб, ставите, нервите и мускули.

Твърде твърдо?/Твърде меко?
Харесва ли ви идеята спите на твърд, като на дъска матрак? Мислите, че по твърдият матрак ви осигурява по-правилна позиция при спане? Е, може да сте прави, но внимавайте?! Тази теория е вече отречена от съвременните учени. Вече има ново поколение матраци, които облекчават натиска на тялото в различни точки да се запази гръбнака изправен, ствавите, нервите и мускулите да могат да релаксират. Естествените извивки на вашето тяло потъват равномерно. Сънят е повишено анаболно състояние, като се акцентира във възстановяване на имунната, нервната, скелетната и мускулната система, за това матрака и подматрачната рамка е от такова значение.

Латекс или Memory пяна - Кое избирате?
Материалите, от които се състои вътрешната страна на матрака определят подкрепата на тялото, която тялото получава през целия си цикъл на сън или почивка. Независимо дали предпочитате традиционния латекс, memory пяна, дори и комбинацията от двете, вие със сигурност ще намерите матрак, който е перфектен за вас.

По-добре е, когато са "заедно" ... матрак и подматрачна рамка!
Нов матрак никога не трябва да бъде поставен на стара подматрачна рамка. Защото може също да намали вашия комфорт, общата здравина на леглото и продължителността на живот на вашия матрак. Когато инвестирате в спокойствието си и съня си, не спестявайте от важни елементи, като подматрачна рамка.


Какво ще кажете за голяма "подматрачната рамка"?
Когато имате ограничени пространства (стълби, коридори, чупки или малки врати), може да си поръчате голям матрак, и две отделни подматрачни рамки, с еднакви размери, които се закрепят една до друга под матрака. Така мечтата за голямо легло е изпълнена!?


Колко ще ми струва всичко това?
Да речем, че е препоръчително да се спи 8 часа всяка нощ. Това са 8 часа на ден, 365 дни в годината, средно за 8 години, което се равнява на над 23 000 часа прекарани на матрака. Всичко зависи от това колко е ценен за вас съня ви?! За нас здравето, няма цена за това ще се постараем да ви консултираме и помагаме при избора ви.

NANI.BG
tel.: +359 2 489 08 12
fax: +359 2 422 41 16
GSM: +359 888 553 114
Skype: nanibg.com
e-mail: mail@nani.bg
www.nani.bg

Статистика:
Прегледа:10734
Коментари: 0
box_bg_r.gif.
Напиши отзив Продължи