Търсене

Разширено търсене
Новини Сортировка по цена
 
box_bg_l.gif.
TECHNOGEL възглавници   Дата: 10 февруари 2011 г.
Накратко:


Съдържание:
TECHNOGEL възглавници - Сладки сънища всяка нощ

Утрото може и да е по-мъдро, но вечерта винаги ще бъде по-хубава, щом заспивате върху новата Technogel възглавница. Оттук нататък „нощният” Ви живот ще се дели на два периода – ерата преди и след Technogel.

И има защо. Възглавницата, направена изцяло от високотехнологични материали, предлага несравними удобства, за които и самият Морфей би завидял. На допир тя е изненадващо мека и лека, но същевременно специалният материал Memory осигурява максимална опора на тялото, като заема формата на всяка Ваша извивка.

Иновативният слой Technogel, с който е покрита възглавницата, реагира на всеки натиск, като се измества не в една (като останалите материали), а в три посоки – долу-горе, ляво-дясно и напред-назад. Така тежестта се разпределя равномерно по контактната повърхност и гарантира максимален комфорт. Освен това Technogel поддържа по-ниска телесна температура. Предпазва от неприятно изпотяване по време на сън, подобрява кръвообращението и дори помага при мигрена.

Възглавницата е подходяща и за хора с алергии и такива, които държат на безупречната хигиена. Благодарение на своята уникална структура, гелът държи бактериите, акарите или другите замърсители далеч, защото практически не пропуска нищо през повърхността си. Technogel не остарява и не се втърдява с времето. Затова не Ви остава нищо друго освен да се насладите на един пълноценен, здравословен и релаксиращ сън днес. За да се събудите освежени и готови за своето по-добро утре.

Статистика:
Прегледа:9666
Коментари: 0
box_bg_r.gif.
Напиши отзив Продължи