Търсене

Разширено търсене
Новини Сортировка по цена
 
box_bg_l.gif.
МАТРАК ХАВАЙ - СЪВЪРШЕНА ХАРМОНИЯ   Дата: 03 април 2017 г.
Накратко:
МАТРАК ХАВАЙ - СЪВЪРШЕНА ХАРМОНИЯ И ЗДРАВОСЛОВЕН СЪН СЪС СКЪПОЦЕННАТА СИЛА НА НЕФРИТА

Съдържание:
Най-добрия сън е непрекъснатия сън. От качеството му се определя колко добре отпочинали се чувстваме сутрин. Сънят е необходим за нервната ни система, за да работи нормално. Всички специалисти са единодушни, че липсата на сън има негативен ефект върху умствените ни способности, а проблемите идващи от непълноценната почивка са необратими.
Добрият нощен сън е изключитително необходим за нормалната функция на тялото ни – подобрява работоспособността и намалява стреса. Една трета от живота си прекарваме в леглото и затова според съвременната концепция спалнята и добрия матрак са светилище за почивката. Хората стават все по-заети и търсят матраци, които биха намалили напрежението и подпомогнали съня им.

ПАРАЛЕЛ ЕАД разработи иновативния матрак HAWAII с нефрит за изключителен анти-стрес ефект.
НЕФРИТЪТ - камъкът на съня и дълголетието дарява здраве и богатство. Древните китайци смятали, че е носител на енергията ян и слагали частици от него в еликсира на безсмъртието. Притежава едновременно успокояващо и стимулиращо действие. Балансира процесите в тялото и спомага за неговото самоизлекуване. Отпуска и освобождава хората от стреса на ежедневието и възсановява енергията им, за да се събуждат освежени. Нефритът пречиства и стимулира, възстановява равновесието, като премахва тревогите и отрицателната енергия.
НЕФРИТЪТ има мощно действие върху емоционалното и физическото благосъстояние на хората – действа положително върху всички органи в тялото и допринася за елиминиране на токсините от него, внася хармония и баланс.
Древните китайци вярвали, че нефритът е най-красивият камък, притежаващ лечебни и успокояващи свойства.
НЕФРИТЪТ – КАМЪКЪТ НА СЪНИЩАТА
ДОБАВЯ ЛУКС, ДОПЪЛНИТЕЛЕН КОМФОРТ И ХАРМОНИЯ

Матрак Хавай за Вашия здравословен сън и хармония

Ядро:

• Два вида високоеластична пяна Kovafoam със седем зони на комфорт осигуряват перфектна опора, облекчават точките на напрежение, като гарантират максимална ергономичност.
• Иновативната структура на ядрото подпомага естествената циркулация на въздуха, като балансира телесната темература и прави съня още по-пълноценен и отпускащ.
• Използвани са висококачествени материали, които не предизвикват алергии и създават усещане за уют и комфорт.
Калъф:
• Специален текстил с фини нефритени частици, които действат едновременно успокояващо и стимулиращо - освобождават хората от стреса и възстановяват енергията им.
• Отворената структура в контактната с тялото повърхност позволява въздуха да достигне до ядрото на матрака, като едновременно с това осигурява контрол на влагата.
• Калъф с фини нефритени частици, които отразяват топлината и абсорбират влагата, като по този начин гарантират най-висока степен на комфорт и хармония.
• Нефритът или както го наричат китайците Камък на сънищата успокоява нервната система, подобрява качеството на съня и способства за преодоляване на редица здравословни проблеми.

Експертите съветват:
Експертите на НАНИ препоръчват да изберете най-удобната позиция за сън, когато тялото е възможно най-отпуснато. Матрак HAWAII със седем зони на комфорт осигуряват балансирана поддръжка, като разпределя напрежението по цялото тяло. По този начин се предотвратяват и облекчават болките, най-вече тези в областта на гърба.
Свойството на матрака да поддържа е един от основните фактори, които определят качеството на матрака.
HAWAII осигурава СЪВЪРШЕНА ПОДДРЪЖКА.
Комфортът на матрака се определя от това как той се приспособява към извивките на тялото – потъва, за да поеме по-едрите части на тялото, като едновременно с това поддържа и отаналите.
HAWAII добавя ДОПЪЛНИТЕЛЕН КОМФОРТ на съня.

Твърдостта на матрака се определя от формоването на ядрото и неговата способност да поддържа.
HAWAII притежава ОПТИМАЛНА ТВЪРДОСТ за пълноценен релакс.

Матракът трябва да бъде удобен, тъй като това пряко влияе върху ефективността на съня. Докато спим, мускулите не са активни и натиска следва да се разпределя равномерно по цялото тяло.
HAWAII предлага съвършена комбинация между УДОБСТВО и ПОДДЪРЖАНЕ, където седемте зони на комфорт са с различна еластичност, за да следват естествените извивки на тялото.

Спалнята смени предназначението си – тя стана място за почивка, а не само за сън. Цялостната концепция на интериора вече е подчинена на идеята за пълен релакс, комфорт, хармония и красота.
Откъснете се от бързите обороти на дните и си подарете истинско блаженство и заслужена почивка с матрак HAWAII!
Хората познават нефрита кота зелен, полупрозрачен скъпоценен кавък, който символизира щастие, спокойствие и енергия според китайската култура. Освен символичната си тойност, нефритът има и редица физични качества, които се използват при продуктите за сън. Нефритените частици отразяват топлината и по-добре абсорбират влагата.

ИЗБЕРЕТЕ МАТРАК HAWAII С ИЗКЛЮЧИТЕЛНИ ФУНКЦИОНАЛНИ ПРЕДИМСТВА:
• Осигурява оптимално удобство по време на сън, благодарение на 7-те си зони на комфорт
• Изключително устойчив на деформации
• Облекчава точките на напрежение и гарантира максимална ергономичност
• Спомага за балансиране на процесите в тялото и освобождаване от стреса на ежедневието
• Нефритените частици успокояват нервната система, подобряват качеството на съня и способстват за самоизлекуване на тялото.
• Анти-алергичен и анти-акарен
МАТРАК ХАВАЙ ИЗБЕРЕТЕ И НА ПЪЛНОЦЕНЕН СЪН СЕ НАСЛАДЕТЕ!

Допълнителна информация:
За получаване на допълнителна информация, посетете .


Статистика:
Прегледа:5888
Коментари: 0
box_bg_r.gif.
Напиши отзив Продължи